Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Nyhed! Ophold med hund

Disney's Davy Crockett Ranch - Dit ophold midt i naturen

Disney's Davy Crockett Ranch

Bailly Romainvilliers, 77700

Aldersgruppe

Alle aldre

Nu kan du tage din hund med dig, når du bor på Disneys Davy Crockett Ranch!
Hos Disneyland Paris ved vi, at hunde er meget mere end kæledyr - de er familiemedlemmer. Og da familie er i centrum for alle vores aktiviteter, er dine pelsklædte venner nu velkomne til sammen med dig at opleve magien på Disneys Davy Crockett Ranch frem til den 1. april 2019. Vuf!

Hvad er inkluderet?

Din booking dækker én hund pr. hytte. For at din hund skal følge sig hjemme, får du en velkomstpakke med et hundehalsbånd, et engangstæppe, en lille skovl til efterladenskaber, et dørskilt og to Disney-skåle. Hvis du ønsker det, kan du låne et bur i receptionen, til når hunden er alene i hytten. Du betaler blot et depositum.
Prisen pr. hund pr. dag er kr225.
Bemærk: Prisen inkluderer ikke hundefoder eller adgang til kennel i Disney Parks (kennelservice kan ikke bookes på forhånd og er betinget af ledighed. Koster et ekstragebyr).

Hvad er betingelserne?

Disneyland Paris skal være magisk for alle vores gæster. Hunde er velkomne på følgende betingelser:
Hunde, der i henhold til fransk lovgivning anses for farlige, er ikke tilladt. I dag er farlige hunde i Frankrig klassificeret i to kategorier:
Kategori 1: angrebshunde - Hunde med et udseende som en amerikansk staffordshire terrier (pitbull), mastiff (boerboel) og tosa-racer (dvs. uden stamtavle). Det er forbudt at medbringe disse hunde til Frankrig
Kategori 2: forsvars- og vagthunde - følgende hunderacer: amerikansk staffordshire terrier, rottweiler og tosa (dvs. med stamtavle), og hunde af rottweiler-typen (uden stamtavle)

Du skal fremvise et opdateret vaccinationskort, når du ankommer, herunder dokumentation for vaccination mod rabies

Din hund skal kunne identificeres ud fra en elektronisk chip eller tatovering

Hunde er kun tilladt i et begrænset antal Pioneer- og Premium Plus-hytter

For at sikre os, at alle vores gæster og deres hunde har et magisk ophold, beder vi dig respektere vores adfærdsregler, som du kan se ved at klikke på følgende link (2MB, PDF).

Hvordan booker du

For at booke et ophold med hund skal du kontakte vores ferieeksperter på 701 20 212 (Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder)

Er du ikke hundeelsker?

Ingen grund til bekymring. Hunde, der anses for farlige i henhold til fransk lovgivning, er ikke tilladt på Disneys Davy Crockett Ranch. Hunde er kun tilladt i nogle få udvalgte hytter, og de skal altid holdes i snor, når de er udenfor, af hensyn til alle vores gæster. Alle vores hytter bliver selvfølgelig rengjort grundigt efter gæsterne og deres hundes afrejse.

Hundetricks og tips

Du kan få hundefoder og legetøj i butikken på Disneys Davy Crockett Ranch.

Endvidere kan du benytte dig af vores kennelservice ved indgangen til Disney Parks (mod et ekstragebyr) for at lette din ankomst og afrejse, så du kan få mest muligt ud af dit ophold. Da du ikke kan booke plads i kennelen på forhånd, opfordrer vi dig til at tage højde for dette under dit besøg, såfremt det viser sig, at vi ikke kan modtage din hund.

Du vil få udleveret en liste over kenneler nær Disneyland Paris samt dyrlæger i receptionen.

Hvis du ønsker flere oplysninger, skal du blot kontakte vores ferieeksperter på 701 20 212 (Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder)

  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes