Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Disneyland Paris - Electroland

Den 8. juli overtager elektrostemningen Walt Disney Studios® fra kl. 19.00 til midnat (mulighed for adgang til de to  Disney-parker fra kl. 16.00 med VIP-billet).
Kom og deltag i en intens og unik oplevelse i hjertet af Walt Disney Studios® og vær med til den første udgave af ElectroLand! Glæd dig til en uforglemmelig oplevelse med dine venner, der omfatter elektromusik, fest og attraktioner og  verdenskendte DJs.
Reservér nu- pladserne er begrænsede!

Et unikt line-up

En exceptionel koncert, hvor nogle af verdens største DJs samles - både franske og internationale :

Steve Aoki – NERVO – Michael Calfan – Richard Orlinski

Disse kunstnere deles om Production Cortyards berømte scene.
Reservér nu!

Et  koncert-event

Tag til fantastisk fest sammen med dine venner og nyd elektromusikken og den festlige aftenstemning i helt unikke rammer i Walt Disney Studios®. Reservér nu!
Production Cortyards udendørs scene i hjertet af Walt Disney Studios® byder dig velkommen til en fantastisk verden. Du kommer direkte ind i et magisk univers med spektakulære projektioner på The Twilight Zone Tower of Terror™.
Du har adgang til de vigtigste attraktioner, barer og restauranter i parken, som holder særåbent i forbindelse med begivenheden fra kl. 19.00.

Forskellige billettyper – afhængig af,  hvad du gerne vil opleve

ElectroLand – Standardbillet
Standardbilletten giver adgang til festen og de åbne attraktioner i forbindelse med begivenheden i Walt Disney Studios®  fra kl. 19.00 til midnat. Reservér nu! 


ElectroLand – VIP-billet
VIP-billetten giver adgang til festen og de åbne attraktioner i forbindelse med begivenheden i Walt Disney Studios®  fra kl. 19.00 til midnat.
Derudover får du:

  • tidlig adgang til de to Disney®-parker fra kl. 16.00 ved fremvisning af en gyldig billet til festen.
  • adgang til en særlig VIP-zone foran og tættest på  scenen, så du får mest muligt ud af den exceptionelle aften. Reservér nu! 

  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney • Pixar, Alle rettigheder forbeholdes