Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Disneys Halloween-festival

Disneys næste store halloweenfestival finder sted fra den 1. oktober til den 4. november 2018, og Disney-figurerne er i fuld gang med at finde på masser af skæg og ballade. Inden vi løfter sløret for det frygtindgydende fede program, kan du more dig med at se tilbage på alle de skrækindjagende sjove aktiviteter fra 2017!

NYHED! Mickeys 3-hjulede Halloween-slæng

Kryb over til Main Street, USA® og vær vidne til, at Disney-Figurerne kommer svævende forbi på ombyggede 3-hjulede cykler. Vink til Mickey og vennerne, når de viser deres farvestrålende Halloween-kostumer frem. Men pas på. For Kaptajn Klo og hans slæng af ondskabsfulde Disney-skurke er aldrig langt væk, og de har masser af uhyggelige tricks i ærmet.

Sjove og skræmmende møder med Disney-skurkene

Saml mod til sjove og gruopvækkende møder med de ondeste af Disney-skurkene. Snig dig over til Malavias rosenbusk i Slotsgården for at møde herskerinden over al ondskab i egen høje person trods den onde fes forheksende kræfter. Og glæd dig til fabelagtige forskrækkelser med Kaptajn Klo. Vi slipper så megen frygtindgydende magi løs, at du skal have øjne i nakken for at opfange det hele ... før det fanger dig! Mwah-ha-ha-ha-ha!

Skrækkelig sjov Halloween-stemming

Glæd dig til forskrækkelser og store smil, når der lægger sig en forhekset, uhyggelig stemning over Frontierland i Disneyland® Park på Halloween. Lad dig forhekse af et univers med drilagtige gnækkende græskar, dødsjove udsmykninger og Disney-Figurer, der er iført deres bedste Halloween-skrud, herunder Andersine, der optræder som heks.

NYHED! Goofy’s Skeletoon Street Party

Kom og vær med til den mest farverige af alle festlighederne, nemlig Goofy’s Skeletoon Street Party, der fortryller Frontierland i Disneyland® Park. Lad dig opsluge af den farvestrålende efterårsfest med smilende skeletter, fugleskræmsler, gadedansere og dragekvinder. Hop op og ned af glæde, når et nyt slæng af Disney-Figurer, herunder Fedtmule, papegøjen José og hanen Panchito kommer forbi klædt i opsigtsvækkende kostumer og ledsaget af tryllebindende musik.

NYHED! Tag billeder sammen med Mickey og Minnie

Rid med på glædesbølgen til Frontierland og glæd dig til et fortryllende møde med Mickey og Minnie. Mickey og Minnie kan slet ikke vente med at vise dig deres nye, farvestrålende kostumer. Så husk dit kamera og dit største smil og glæd dig til et magisk øjeblik, du aldrig glemmer.

NYHED! Glæd dine fødder med steppende skøn Mariachi-musik

Glæd dig til ren musikmagi med et live Mariachi-band, der tryllebinder folk udenfor restauranten Fuente del Oro i Frontierland.

Disneyland Paris

Gyldig adgangsbillet påkrævet

Særlige begivenheder

- , 2018

a11y.beginsTooltip a11y.endsTooltip
  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes