Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Én måned, to skrækindjagende sjove begivenheder!

Glæd dig til masser af frygtindgydende sjov med disse to fortryllende og forskellige festligheder i Disneyland® Park fra den 1. oktober til den 5. november 2017. I én måned har du mulighed for at invitere dine små uhyrer på fabelagtige, frygtindgydende oplevelser sammen med Malavia og hendes slæng af Disney-skurke til Disneys Halloween-festival. Tag derefter til Goofy’s Skeletoon Street party og oplev den udødelige magiske stemning, de livlige farver og Disney-Figurerne, der er iført deres flotteste kostumer. Og eftersom vi fejrer 25-års jubilæum, så er der også et væld af andre glitrende festligheder at deltage i!

NYHED! Mickeys 3-hjulede Halloween-slæng

Kryb over til Main Street, USA® og vær vidne til, at Disney-Figurerne kommer svævende forbi på ombyggede 3-hjulede cykler. Vink til Mickey og vennerne, når de viser deres farvestrålende Halloween-kostumer frem. Men pas på. For Kaptajn Klo og hans slæng af ondskabsfulde Disney-skurke er aldrig langt væk, og de har masser af uhyggelige tricks i ærmet.

Sjove og skræmmende møder med Disney-skurkene

Saml mod til sjove og gruopvækkende møder med de ondeste af Disney-skurkene. Snig dig over til Malavias rosenbusk i Slotsgården for at møde herskerinden over al ondskab i egen høje person trods den onde fes forheksende kræfter. Og glæd dig til fabelagtige forskrækkelser med Kaptajn Klo. Vi slipper så megen frygtindgydende magi løs, at du skal have øjne i nakken for at opfange det hele ... før det fanger dig! Mwah-ha-ha-ha-ha!

Skrækkelig sjov Halloween-stemming

Glæd dig til forskrækkelser og store smil, når der lægger sig en forhekset, uhyggelig stemning over Frontierland i Disneyland® Park på Halloween. Lad dig forhekse af et univers med drilagtige gnækkende græskar, dødsjove udsmykninger og Disney-Figurer, der er iført deres bedste Halloween-skrud, herunder Andersine, der optræder som heks.

NYHED! Goofy’s Skeletoon Street Party

Kom og vær med til den mest farverige af alle festlighederne, nemlig Goofy’s Skeletoon Street Party, der fortryller Frontierland i Disneyland® Park. Lad dig opsluge af den farvestrålende efterårsfest med smilende skeletter, fugleskræmsler, gadedansere og dragekvinder. Hop op og ned af glæde, når et nyt slæng af Disney-Figurer, herunder Fedtmule, papegøjen José og hanen Panchito kommer forbi klædt i opsigtsvækkende kostumer og ledsaget af tryllebindende musik.

NYHED! Glæd dine fødder med steppende skøn Mariachi-musik

Glæd dig til ren musikmagi med et live Mariachi-band, der tryllebinder folk udenfor restauranten Fuente del Oro i Frontierland.

  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney • Pixar, Alle rettigheder forbeholdes