Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Disneys Fortryllende Jul

Disney-figurerne og Julemanden er i fuld gang med at pakke de sidste gaver ind til den kommende jul, den 11. november 2017 til den 7. januar 2018. Inden vi løfter sløret for julens mest muntre program, kan du hygge dig med at se tilbage på alle de fortryllende festligheder fra 2016!

Disneyland® Paris lader sig indhylle i magisk julestemning

Disneyland® Park har gjort sit allerbedste for at gøre julen helt fantastisk! Disney-Figurerne sender de varmeste julehilsner, og det kæmpestore juletræ oplyser himlen og sætter fantasien i gang hos alle ved at opfylde juleønsker i hele juleperioden.

Disney’s Christmas Parade

Vores store julefest Disney's Christmas Parade er blevet endnu større og byder på julens mest muntre og hyggelige optog, når Julemanden, Mickey og en hel kanefuld Disney-stjerner lader julestemningen strømme gennem gaderne med festlige Figurer og vogne.

Mickeys Magiske Julelys

Kan du høre bjældeklang i det fjerne? Det er Julemanden, der er på vej sammen med Mickey, Minnie og deres trofaste hjælpere. De fører an i den lystige julefællessang, mens det gigantiske juletræ på torvet tændes og funkler på fortryllende vis!  

En fantastisk Syng-med-show Med Frost

Elsa og Anna er tilbage, så sørg for at varme stemmebåndene op, og gør dig klar til vores Syng-med-show med Frost*. De berømte søstre fra Arendal synger for på en række vidunderlige sange fra Frost – og giver dig mulighed for at synge med. Og når deres hestevogn ruller af sted langs gaderne i Disneyland® Park, skal du være klar med kameraet, så du kan forevige en A Royal Welcome. De blændende smukke søstre vinker, smiler og stiller gerne op til fotografering til denne kongelige begivenhed.
* Indtil den 26. marts 2017 

Royal Christmas Wishes*

Med vores stjerneskud går dit juleønske helt sikkert i opfyldelse! Dine elskede prinser og prinsesser fra Disney byder på et royalt show på den majestætiske scene ved Torneroseslottet, der vil få julelysene i dine øjne til at funkle.
* Starter den 17. november 2016

En hyggelig Meet 'n' Greet med Julemanden* og Disney-Figurer

Du kan forevige årets mest magiske øjeblik på et billede af Disney-Figurerne i deres stiveste julepuds. Tag en selfie med Stampe og Miss Bunny, eller giv Julemanden* en kæmpe krammer! Der er endda chance for at møde heltinden Moana** i Walt Disney Studios® Park.
* Kun indtil den 25. december 2016
** Fra 20. november 2016 - slutdato ikke fastsat

Juleaften: Måltider med underholdning

Juleaften kan du nyde juletidens delikatesser på fransk maner. Vi byder på et bredt udvalg af festlige menuer og omgivelser - blandt andet uforglemmelige middagsoplevelser i selskab med de elskede Disney-figurer!

Nytårsaften: Måltider med underholdning

Vær sammen med venner, familie og dine kære for at fejre nytårsaften på en helt ny og festlig måde! Uanset om I vælger at tilbringe aftenen i Disneyland Park, Disney Village eller på dit Disney Hotel, kan I glæde jer til en virkelig magisk middag, som du aldrig vil glemme.

  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney • Pixar, Alle rettigheder forbeholdes