Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Disney’s Nytårsfest er nu fuldt booket.

Den 31. december 2017 holder Disneyland Park lukket fra klokken 18.30 – Dog ikke for gæster med en billet til Disneyland Paris’ Nytårsfest. Det kræver særlige billetter for at kunne deltage i Nytårsfesten. Disney’s Nytårsfest er nu fuldt booket.
Walt Disney Studios Park holder åbent indtil midnat.

Gør det nye år ekstra magisk, for om aftenen den 31. december 2017 vil Disneyland Park være pyntet op med masser af spændende nytårsoplevelser. Dette er den oplagte mulighed for at se tilbage på nogle af de mest fantastiske øjeblikke med vores gigantiske parade spækket med magiske indslag fra Halloween, jul og vores 25-års jubilæum. Øjne i alle aldre vil stråle, når fyrværkeriet over Torneroseslottet går i gang ved midnat. Og så kan du endda prøve dine nyeste dansetrin af til dansefester, der emmer af Disney-fantasi. Det sker kun den ene nat. Men Disneyland Paris’ Nytårsfest vil give dig minder, som vil vare for evigt og altid.

Vær med til at fejre årets mest magiske øjeblikke med den fantastiske nytårsparade

Lad dig rive med af den euforiske stemning, en sand fest for både øjne og ører, og nyd de fantasifulde vogne fra vores magiske parader, der glider igennem Disneyland Park. Mor dig blandt mylderet af Disney-Figurer, dansere og artister, der hylder årets mest uforglemmelige øjeblikke - lige fra Disney Magic on Parade, Halloween og jul til det spektakulære 25-års jubilæum med Disney Stars on Parade. Dette hidtil usete og kæmpestore optog kommer til at fylde gaderne og himlen med ægte Disney-magi – en uforglemmelig oplevelse, du ikke må gå glip af.

Nytårsfyrværkeri - oooh og ahhh!

Sørg for at være ude af Torneroseslottet ved midnat, når klokken slår 12, for dér eksploderer himlen i et festfyrværkeri af lys og farver. Nakkehårene rejser sig, når du er vidne til magiske hændelser, og det kommer til at ske ved Disneyland® Paris' verdensberømte festfyrværkeri.

Fest løs som var du i år 3099 til Fedtmules nytårs-danseparty

Moonwalk over til Discoveryland og spring direkte ind i de betagende futuristiske omgivelser og musikken til DJ Fedtmules intergalaktiske danse-party. Det er galaksens bedste nytårsfest, så sørg for at have dine smarteste moves, der trodser tyngdekraften, klar.

Tilbring et uforglemmeligt nytårsøjeblik med Disney-Figurer

Når du går rundt i gaderne i Disney parkerne, er du sikker på at støde på et velkendt ansigt. Så nyd øjeblikket og husk at tage et billede. Hold godt øje med figurer som Anders And, Andersine, Genie, og piraten Jake – de er alle klar med masser af nytårssjov. Og hvis du går en tur over til Starport i Discoveryland, kan du være heldig at få et fantastisk øjeblik uden for tid og rum med den frygtede Darth Vader.

Der gemmer sig masser af nytårsmagi bag hvert eneste hjørne

Nu får du muligheden for at opleve vores fantastiske attraktioner som aldrig før, da de er åbne hele natten. Og så kan du også jive over til Videopolis og lytte til lækker jazz med Mickey’s Big Band Christmas. Varm stemmebåndet op og vær med i det sjove Frost syng-med-show sammen med Elsa, Anna, Olaf og de trofaste indbyggere i Arendal. Du kan også smutte over til Central Plaza, nær Torneroseslottet, og nyde synet at vores eventyrlige dansende springvand.

  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes