Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Shopping i Disneyland Paris

Disneyland Paris

Gyldig adgangsbillet påkrævet

Merchandise tilbydes

Kunst & samleobjekter; Beklædning & accessories; Udklædning; Disney Light Ears; Mad & spiritus; Gaver & indretningsartikler; Billeder & medier; Pins & Vinylmation; Legetøj & plysdyr

Adgangsforhold og anden information a11y.opensDialog

Adgangsforhold

  • Tilgængelig med kørestol

Tag lidt af magien med hjem. Disneyland Paris er fyldt med store butikker med et attraktivt udvalg af varer og gaver. Få dine fortryllende minder til at vare evigt med souvenirs og sæsonens produkter i begrænsede oplag - perfekte til en, du har kær.

Main Street, U.S.A.®

Rejs tilbage til et varehus som i 1920'erne, med et slikslot og en tøjekviperingsforretning med samlerobjekter, gourmetlækkerbiskener og Disney-tøj.

Adventureland®

Grav særlige minder frem i specialbutikker for prinsesser, sørøvere, slyngler, Indiana Jones og mere.

Frontierland®

Indfang klassiske Western-souvenirs med lasso i Tobias Norton & Sons, Bonanza Outfitters og Eureka Mining Supplies.

Discoveryland

Rumrejsende kan gøre utrolige fund i shopping-kolonier som Constellations og Star Traders.

Fantasyland®

Få glimten og funklen med hjem fra skønne temabutikker med jul, Snehvide og Middelalderen.

Disney Village®

Magien fortsætter, også om natten, med en multipleks-biograf, shopping, restauranter og fantastisk live-underholdning.

Pin Trading Place

Her kan du bytte med andre Disney-fans fra hele verden, og opbygge din samling af sjældne Disney-pins.

Online-butik

Opfyld et ønske med et enkelt klik. Eksklusive Disneyland Paris-gaver og souvenirs - du kan endda få dit navn på nogle af dem! Gå ikke glip af de online varer på www.disneystore.dk/

INFORMATION VEDRØRENDE FRIVILLIG TILBAGEKALDELSE AF PRODUKT

Produkt: Hat H16CHAPO NOVELTYWITCHAT LEV (SKU-kode: 204091116066)

Et program til kontrol af sikkerheden har påvist, at det lilla slør på produktet overstiger de gældende brandsikkerhedsstandarder, som kunne udgøre en risiko for forbrænding. Dette gælder kun for lotnummer: FAC-034465-16100.

Gæster må ikke længere bruge hatten H16CHAPO NOVELTYWITCHAT LEV fra lotnummer FAC-034465-16100, og skal returnere den til Disneyland Paris med henblik på at få pengene tilbage.

Vi beder vores gæster om at aflevere hatten i én af butikkerne (i parkerne, Disney Village eller Disney-hotellerne) eller at sende den til os på følgende adresse: Disneyland Paris - Communication Visiteurs, Boîte Postale 100, 77777 Marne la Vallée Cedex 4, Frankrig. Forsendelsesudgifterne vil blive refunderet.

Disneyland Paris har til dags dato, den 28. september 2017, ikke modtaget nogen reklamation, og vi har ikke været informeret om nogen hændelse i forbindelse med brugen af dette produkt.

Denne produkttilbagekaldelse gælder udelukkende for hatten H16CHAPO NOVELTYWITCHAT LEV, lotnummer FAC-03465-16100, der blev solgt mellem 5. oktober 2016 og 6. november 2016. De andre lotnumre for denne hat, inklusive dem, der i øjeblikket er til salg, er ikke berørt af denne tilbagetrækning.

For yderligere oplysninger bedes du ringe til 00 331 64 74 61 66 (fra mandag til fredag, kl. 9-17, ekskl. franske helligdage) eller sende en e-mail til dlp.sav@disney.com. Vi beklager ulejligheden i forbindelse med denne tilbagekaldelse.

  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes