Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Her er noget for enhver smag

NYD GODT AF VORES FLEKSIBLE MÅLTIDSPLANER uiplus.tooltip.alt
a11y.beginsTooltip a11y.endsTooltip

MERE END 50 FAMILIERESTAURANTER

En del af magien ved Disneyland Paris skyldes også de mange restauranttilbud, der tilbyder noget for enhver smag og budget i Disney-parkerne, Disney Village og på Disney-hotellerne.

Spis med selskab

Helt uforglemmeligt: Spis med dine Disney-favoritfigurer. Vi anbefaler at bestille bord på forhånd!
Vis mere

À la carte

Vælg fra et bredt menukort i vores temarestauranter
Vis mere

Overrask dine børn med en uforglemmelig oplevelse! Kunne du tænke dig at samle Disney-prinsesserne omkring bordet på Auberge de Cendrillon?
Mickey Mouse, og hans venner venter på dig på Plaza Gardens Restaurant& og Café Mickey Restaurant.
Alternativt kan du spise frokost på Inventions på Disneyland Hotel. Her kan du tage billeder sammen med Disney-figurerne og nyde en ad libitum-buffet baseret på et internationalt køkken.
Husk at bestille spiseoplevelsen med Disney-figurer på forhånd. Ring til vores bordreservationsservice på +33 1 60 30 40 50 (internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af netværket).

Vores restauranter med bordservering serverer mad, der er lige så forskellig som de mest spændende, sjove og underholdende Disney-historier. Her er et par gourmettips: Rémy's specielle ratatouille på Bistrot Chez Rémy, alt godt fra havet på Captain Jack’s - Restaurant des Pirates eller en saftig bøf med lækkert tilbehør på Silver Spur Steakhouse.

Overdådige buffeter

Nyd vores overdådige ad libitum-buffeter med et bredt udvalg af lækkerier.
Vis mere

Hurtigt og godt

Vores fastfoodrestauranter tilbyder en lang række lette måltider.
Vis mere

Sammensætningen varierer lidt fra sted til sted, og der er meget at glæde sig til. Nyd ad libitum-buffeter i vores Disney®-parker, i Disney Village® eller i restauranterne på vores Disney®-hoteller. Du og din familie kan spise alt, hvad I har lyst til. Hvad får dine tænder til at løbe i vand? Fra forretter til hovedretter, salater, desserter og frugt – her er noget for enhver smag!

En dag i Disney Parkerne opbygger noget af en appetit. Det er dog intet problem, eftersom vi har over 40 restauranter med effektiv service og stande med snacks. Prøv fx en Jedi Burger på Café Hyperion! Og hvis du har brug for næring efter at have besøgt 'Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular', kan vi stærkt anbefale Restaurant En Coulisse, der byder på en bred vifte af lækre burgere.

Fleksible pakkeløsninger

Vores pakkeløsninger giver dig og din familie den ønskede fleksibilitet.
Vis mere

Med vores forskellige pakkeløsninger kan du planlægge alle måltider under besøget i vores temaparker og på Disney®-hotellerne på forhånd, så du kan holde styr på budgettet. Vores familierestauranter tilbyder specialiteter fra hele verden. Så uanset hvilken af vores 50 børnevenlige restauranter, du vælger, kan I glæde jer!
  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes