Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Buzz Lightyear Laser Blast

Disneyland Park

Discoveryland

Minimumshøjde på forlystelsen

Ingen minimumshøjde

Aldersgruppe

Børn, Tweenagere, Teenagere, Voksne

Adgangsforhold og anden information a11y.opensDialog

Adgangsforhold

 • Kørestolsbrugere skal stige på forlystelsen (ved egn hjᴂlp eller med assistance) - skal ledsages at mindst en rask person på mindst 15 år
 • Velegnet til kørestolsbrugere - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Velegnet til gᴂster, der har svᴂrt ved at stå oprejst
 • Adgang til forlystelsen afhᴂnger af dit fysiske handicap (en komplet oversigt over mulige forlystelser for fysisk handicappede fås ved City Hall, Donald Desk, Studio Services eller reservationsafdelingen)
 • Velegnet til gᴂster med mentale handicap, autisme, adfᴂrdsvanskeligheder og psykiske handicap - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Velegnet til synshᴂmmede gᴂster
 • Velegnet til blinde gᴂster - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Førerhund tilladt
 • Velegnet til hørehᴂmmede gᴂster
 • Velegnet til gravide
 • Velegnet til gᴂster, der lidr af en invaliderende sygdom eller et midlertidigt fysisk handicap

Interesser

Eventyr for hele familien, Fastpass, Skal prøves!

Regler for gæster

 • Velegnet til kørestolsbrugere. Du kan enten stige på forlystelsen direkte i din kørestol (specialtilpasset køretøj) eller blive overflyttet til et sæde.

Storm ud i rummet, og hjælp Buzz med at kæmpe mod Zurg på laserskydebanen.

Buzz Lightyear Laser Blast: Mod det uendelige univers!

Den onde Kejser Zurg stjæler batterier fra hjælpeløst legetøj, så han kan bygge et nyt våben til ødelæggelse — og Buzz Lightyear har brug for din hjælp! Som Junior Space Ranger er det op til dig at styre et XP-40-rumskib gennem den dunkle Gammakvadrant og affyre lasere fra den kanon, der er ombord, for at standse Zurg og score point.

Baseret på hit-filmene
Buzz Lightyear Laser Blast er en spændende tur ud i rummet, der fortsætter den episke kamp mellem Buzz Lightyear og den onde Kejser Zurg, som blev vist i den populære filmserie Disney•Pixar Toy Story.

Drej rundt, og fyr!

Sigt med rumkanonen, og skyd med en usynlig infrarød laser mod en konstellation af 'Z'-tegn. Efter en indledende briefing om missionen med Buzz Lightyear på Star Command, går du ombord på et XP-40-rumskib, bemægtiger dig kanonen ombord og starter dit korstog i rummet ind i Gammakvadranten.
Blandt illuminerede riger fra en anden verden hjælper du Buzz Lightyear i kampen og står ansigt til ansigt med Zurg og hans hærgende eskadron af modbydelige robotter. Du finder hurtigt de interplanetariske 'Z'-mål med joysticket, som du bruger til at dreje rumskibet 360 grader rundt med. Du sprænger målene og samler point ved at affyre laserne fra din kanon.
Har du det, der skal til for at standse Zurg og hans hær, før det er for sent? Universets skæbne ligger i dine hænder!

Scor point
Hver gang du rammer, bliver du belønnet med biplyde, blinkende lys og point. Målene findes i 4 unikke størrelser, og de har forskellige pointværdier.
Under dysten i rummet holdes der automatisk regnskab med pointene, og de kan let aflæses på det elektroniske instrumentbræt i rumskibet. Konkurrer med dine venner for at opnå den højeste score, eller prøv at få en ny personlig rekord!

Star Command Rank
Når Buzz Lightyear Laser Blast-missionen er slut, modtager du en Star Command-placering, baseret på de point, du opnåede i missionen. Den laveste placering er den ydmyge 'Space Cadet', men avancerede spillere kan udfordre sig selv for at nå til den højeste placering, 'Galactic Hero.'

Adgangsplan i Disney Parkerne

For flere oplysninger, se Tilgængelighedsguide.

 • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
  701 20 212
 • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes