Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Disneyland Railroad Main Street Station

Disneyland Park

Main Street U.S.A.

Minimumshøjde på forlystelsen

Ingen minimumshøjde

Aldersgruppe

Førskolebørn, Alle aldre

Adgangsforhold og anden information a11y.opensDialog

Adgangsforhold

 • Velegnet til kørestolsbrugere - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Velegnet til gᴂster, der har svᴂrt ved at stå oprejst
 • Adgang til forlystelsen afhᴂnger af dit fysiske handicap (en komplet oversigt over mulige forlystelser for fysisk handicappede fås ved City Hall, Donald Desk, Studio Services eller reservationsafdelingen)
 • Velegnet til gᴂster med mentale handicap, autisme, adfᴂrdsvanskeligheder og psykiske handicap - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Velegnet til synshᴂmmede gᴂster
 • Velegnet til blinde gᴂster - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Førerhund tilladt
 • Velegnet til hørehᴂmmede gᴂster
 • Velegnet til gravide
 • Velegnet til gᴂster, der lidr af en invaliderende sygdom eller et midlertidigt fysisk handicap

Interesser

Sjov for de helt små

Regler for gæster

 • Børn skal altid være under opsyn
 • Antal gæster med indlæringsvanskeligheder, en psykisk lidelse, adfærdsforstyrrelse eller autisme tilladt i forlystelsen som en gruppe ledsaget af mindst en hjælper: 1

Vink farvel til alt det røde, hvide og blå på Main Street, U.S.A., mens du damper afsted mod dit næste magiske stop i Disneyland Park.

I bestræbelserne på hele tiden at overgå vores gæsters forventninger, er denne attraktion er pt lukket pga. renovering. Tjek venligst denne side for de seneste opdateringer og information om genåbning.

Disneyland Railroad: Tag en tur med os!

Tag en afslappende 20-minutters Grand Circle Tour ombord på et autentisk dampdrevet tog.

Lyt til støjen fra motoren, de larmende hjul og lyden fra togets fløjten, mens du er ombord på Disneyland Railroad. Der er meget bekvemt stop i Frontierland®, Fantasyland® og på Discoveryland. Det er den perfekte måde at få et overblik over magien i Disneyland Park og se de maleriske kulisser med f.eks. Grand Diorama, Indiana Jones and the Temple of Peril og Pirates of the Caribbean.

Disneyland Railroad er også en let og hurtig måde at komme rundt på. Og da togene ankommer planlæssigt gennem hele dagen, så har du nok tid til at se det hele på stationen, før du går ombord igen.

Suset fra fortiden

Der er 4 omhyggeligt restaurerede, kørende smalsporede tog, du kan køre med. I hvert tog er der 5 passagervogne. Toget er opkaldt efter en amerikansk legende.

W.F. Cody
Buffalo Bills rigtige navn. Vognene er opkaldt efter western-byer: Silverton, Durango, Denver, Wichita og Cheyenne.

C.K. Holliday
Manden, der byggede Santa Fe-jernbanen — almindeligvis kendt som et ferietog. Vognene er opkaldt efter populære feriesteder: Coney Island, Atlantic City, Chesapeake, Long Island og Niagara Falls.

G. Washington
Den første præsident i USA. Togets farver er blå, hvid og rød. Vognene er opkaldt efter steder, der er kendte i forbindelse med Washington: Mt. Vernon, Boston, Philadelphia, Yorktown og Valley Forge.

Eureka
Det ord, de californiske minearbejdere råbte, da de fandt guld i 1849. Vognene er opkaldt efter californiske byer: San Francisco, Los Angeles, Monterey, San Diego og Sacramento.

En berømt tog-entusiast, Walt Disney, byggede sin allerførste jernbane i baghaven. Carolwood Pacific Railroad, et tog i målestok 1:8, debuterede i 1950 og havde et specialbygget dampdrevet lokomotiv, der kørte rundt om hans ejendom.

Walt, der var henrykt over sin miniaturejernbane i baghaven, besluttede at dele sin kærlighed til tog med hele verden.
Den dag i dag findes der jernbaner i hver eneste Disney Park i hele verden. Den dag i dag findes der jernbaner i hver eneste Disney Park i hele verden.

Adgangsplan i Disney Parkerne

For flere oplysninger, se Tilgængelighedsguide.

 • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
  701 20 212
 • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes