Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

'it's a small world'

Disneyland Park

Fantasyland

Minimumshøjde på forlystelsen

Ingen minimumshøjde

Aldersgruppe

Førskolebørn, Alle aldre

Adgangsforhold og anden information a11y.opensDialog

Adgangsforhold

 • Kørestolsbrugere skal stige på forlystelsen (ved egn hjᴂlp eller med assistance) - skal ledsages at mindst en rask person på mindst 15 år
 • Velegnet til kørestolsbrugere - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Velegnet til gᴂster, der har svᴂrt ved at stå oprejst
 • Adgang til forlystelsen afhᴂnger af dit fysiske handicap (en komplet oversigt over mulige forlystelser for fysisk handicappede fås ved City Hall, Donald Desk, Studio Services eller reservationsafdelingen)
 • Velegnet til gᴂster med mentale handicap, autisme, adfᴂrdsvanskeligheder og psykiske handicap - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Velegnet til synshᴂmmede gᴂster
 • Velegnet til blinde gᴂster - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Førerhund tilladt
 • Velegnet til hørehᴂmmede gᴂster
 • Velegnet til gravide
 • Velegnet til gᴂster, der lidr af en invaliderende sygdom eller et midlertidigt fysisk handicap

Interesser

Sjov for de helt små

Regler for gæster

 • Børn skal altid være under opsyn
 • Antal gæster med indlæringsvanskeligheder, en psykisk lidelse, adfærdsforstyrrelse eller autisme tilladt i forlystelsen som en gruppe ledsaget af mindst en hjælper: 1
 • Velegnet til kørestolsbrugere. Du kan enten stige på forlystelsen direkte i din kørestol (specialtilpasset båd) eller blive overflyttet til et sæde.

Sæt sejlene til en finurlig tur rundt i verden, mens dukker fra hele kloden synger og danser til melodien fra 'it's a small world'.

'it's a small world': Det er den lykkeligste tur, du nogensinde har sejlet

Syng med på den klassiske melodi om fred i verden, mens børn fra hele verden fører dig rundt på en herlig musikalsk tur. Fra en farverig havn går du ombord på en hyggelig båd og sætter sejl til en 10-minutters rejse på Seven Seaways Waterway.

Mens du ser på et pulserende bagtæppe, der består af omhyggeligt fremstillet papmaché, glitter og stof, synger knapt 300 dukker i folkedragter fra det meste af verden en enkel melodi på deres lokale sprog, der handler om fred i verden. Rejs til alle 7 kontinenter, og når rejsen slutter, kan du se, at det i sandhed er en lille verden, vi lever i.

Sæt sejlene!

Lige fra de snedækkede schweiziske alper til den gyldne Serengeti-slette glæder børn fra hele verden sig til at møde dig. På din tur rundt i 'it's a small world' oplever du en regnbue af diverse kulturer fra så langt væk som:

Skandinavien
De britiske øer
Vesteuropa
Østeuropa
Mellemøsten
Asien
Afrika
Antarktis
Sydamerika
Australien og Stillehavsøerne
Amerika og Canada
Før du vender hjem, samles børnene til en strålende finale, der skal minde os om de fælles bånd af venskab, latter og glæde, som vi deler — og hvis vi ser verden med børnenes øjne, vil vi finde ud af, at vi stort set alle er ens.

Klassikeren

Disney's melodi 'it's a small world' er en tidløs klassiker, der er skrevet og komponeret af et hold Oscar-vindende brødre.

På din sejltur på Seven Seaways, synges 'it's a small world' skønt af børn fra hele verden på deres lokale sprog — bl.a. på fransk, italiensk, japansk, spansk, engelsk og arabisk. Selvom sproget ændres, kom Sherman Brothers til den konklusion, at et enkelt musikalsk tema var en måde at synge sammen på. Derved styrkes Disney-forlystelsens budskab om kulturelt sammenhold og harmoni.

Historien bag melodien
Oprindelig forestillede Walt Disney sig, at børn fra hele verden skulle synge nationalmelodien fra det land, de repræsenterede. Men han fandt hurtigt ud af, at hvis alle sang en forskellig melodi, ville det medføre en musikalsk kakofoni. Walt kontaktede Robert B. Sherman og Richard M. Sherman, der arbejdede hårdt på Mary Poppins, og bad dem om at skabe en enkel melodi, der kan synges af alle børn. Resultatet blev 'it's a small world' — en af de kendteste melodier gennem tiden.

Small World bliver til

Walt Disney valgte Mary Blair som art director og Alice Davis som kostumedesigner til at skabe liv i 'it's a small world'.
Art Direction
Med sin karakteristiske brug af farver, geometriske former og en enkel, børneagtig stil var Mary Blair kendt for sin visuelle æstetik - som kan mærkes i hver eneste detalje og nation i 'it's a small world'. Mens du glider gennem de mange scener i farvet papir i fremhævede konturer, der livligt skaber kollager af nogle af de mest elskede lande, får du en fornemmelse af, at du sejler gennem en klassisk børnebog.
Autentisk klædedragt
Under ledelse af designeren Alice Davis (og hendes mand, Marc Davis), samlede Disney syersker, der syede hvert et sting i påklædningen. De skabte derved et troværdigt portræt af hver enkelt nations traditionelle klædedragt. Det er mere end 300 dragter i alt! Der blev brugt autentiske materialer fra hvert område; lige fra silke til sarierne fra Indien og fint uld til den skotske sækkepibespiller.

Selve historien

'it's a small world' blev skabt til verdensudstillingen i New York 1964-1965. Walt Disney førte selv tilsyn og støttede United Nations Children's Fund (UNICEF). Forlystelsen blev et kæmpe hit i 2 sæsoner på udstillingen og blev til sidst sendt tilbage til Disneyland Park, hvor den blev genåbnet den 28. maj 1966.

I 1992 blev 'it's a small world' genskabt, så den var en forlystelse på åbningsdagen i Disneyland® Paris. Der blev tilføjet en ekstra scene, der repræsenterer det nordamerikanske kontinent. På grund af den enorme popularitet er forlystelsen genskabt i hvert eneste Disney Resort over hele verden, og den betragtes som en Walt Disney-klassiker.

Adgangsplan i Disney Parkerne

For flere oplysninger, se Tilgængelighedsguide.

 • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
  701 20 212
 • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes