Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Phantom Manor

Disneyland Park

Frontierland

Minimumshøjde på forlystelsen

Ingen minimumshøjde

Aldersgruppe

Børn, Tweenagere, Teenagere, Voksne

Adgangsforhold og anden information a11y.opensDialog

Adgangsforhold

 • Velegnet til kørestolsbrugere - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Velegnet til gᴂster, der har svᴂrt ved at stå oprejst
 • Adgang til forlystelsen afhᴂnger af dit fysiske handicap (en komplet oversigt over mulige forlystelser for fysisk handicappede fås ved City Hall, Donald Desk, Studio Services eller reservationsafdelingen)
 • Velegnet til gᴂster med mentale handicap, autisme, adfᴂrdsvanskeligheder og psykiske handicap - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Velegnet til synshᴂmmede gᴂster
 • Velegnet til blinde gᴂster - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Førerhund tilladt
 • Velegnet til hørehᴂmmede gᴂster
 • Velegnet til gᴂster, der lidr af en invaliderende sygdom eller et midlertidigt fysisk handicap

Interesser

Eventyr for hele familien, Skal prøves!, Kan dog være lidt uhyggelig for de mindste

Regler for gæster

 • Gravide kan ikke deltage i denne forlystelserne
 • Antal gæster med indlæringsvanskeligheder, en psykisk lidelse, adfærdsforstyrrelse eller autisme tilladt i forlystelsen som en gruppe ledsaget af mindst en hjælper: 1
 • Børn skal altid være under opsyn
 • Denne forlystelse kan virke skræmmende for børn

Du vil smugkigge gennem fingrene i dette sjove mysterium, hvor skræmmende spøgelser og ånder tager imod dig, hver gang du drejer om et hjørne.

I bestræbelserne på hele tiden at overgå vores gæsters forventninger, er denne attraktion er pt lukket pga. renovering. Tjek venligst denne side for de seneste opdateringer og information om genåbning.

Phantom Manor: en guidet tur med lidt uhyggelig gysen ned ad rygraden

Mand dig op, og tag til Phantom Manor, hvor 999 glade genfærd skjuler en meget mørk hemmelighed.

Efterhånden som du nærmer dig, stiger uhyggen, og du bliver måske en smule bange. Rum bliver større, billeder bevæger sig, og spejle bøjer sig. Og det hele sker på en baggrund af uhyggelige lyde. Og når du endelig har taget plads i din skæbnesvangre vogn, hører du en stemme fra et genfærd, der får dig til at fare sammen og skrige endnu mere.

Thunder Mesa-forbandelsen rammer igen
Henry Ravenswood var en western-nybygger, der fandt guld i Thunder Mesa. Med sin rigdom byggede han et stort gods på en bakke, hvor han og familien levede lykkeligt i mange år.
Lige indtil Henrys smukke datter blev forlovet med en minearbejder, der planlagde at drage bort med hende. Henry modsatte sig på det kraftigste dette, og benyttede enhver chance til at forhindre dem i at blive gift. Men en mystisk kraft - nogle siger, at det var en forbandelse - ramte Thunder Mesa i form af et jordskælv, hvor både Henry og hans kone mistede livet.
Kort efter jordskælvet skulle Henrys datter giftes. Men hendes kommende mand dukkede aldrig op, så hun sad alene tilbage i balsalen på godset. Timer, dage, måneder og år gik. Hun tog aldrig brudekjolen af eller lagde brudebuketten fra sig. Hun vandrede i stedet rundt i huset uden mål, idet hun sang sange om ulykkelig kærlighed, alt imens hun håbede på, at hendes forlovede ville komme. Hele tiden blev hun forfulgt af et ondt genfærd, der hånede hende for hendes hengivenhed.
Hvem er det, der spøger på gangene på godset i dag? Hvad skete der med hendes forlovede? Hvem er det mystiske genfærd? Det må du prøve at finde ud af på Disney Phantom Manor.

Adgangsplan i Disney Parkerne

For flere oplysninger, se Tilgængelighedsguide.

 • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
  701 20 212
 • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes