Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Star Tours: The Adventures Continue*

Disneyland Park

Discoveryland

Minimumshøjde på forlystelsen

102 cm

Aldersgruppe

Børn, Tweenagere, Teenagere, Voksne

Fysiske begrænsninger uiplus.tooltip.alt

Adgangsforhold og anden information a11y.opensDialog

Adgangsforhold

 • Velegnet til kørestolsbrugere - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Velegnet til gᴂster, der har svᴂrt ved at stå oprejst
 • Adgang til forlystelsen afhᴂnger af dit fysiske handicap (en komplet oversigt over mulige forlystelser for fysisk handicappede fås ved City Hall, Donald Desk, Studio Services eller reservationsafdelingen)
 • Velegnet til gᴂster med mentale handicap, autisme, adfᴂrdsvanskeligheder og psykiske handicap - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Velegnet til synshᴂmmede gᴂster
 • Velegnet til blinde gᴂster - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Velegnet til hørehᴂmmede gᴂster
 • Velegnet til gᴂster, der lidr af en invaliderende sygdom eller et midlertidigt fysisk handicap

På grund af visse omstændigheder, er servicedyr ikke tilladt i denne forlystelse.

Interesser

Høj spænding, Fastpass

Regler for gæster

 • ADVARSEL! Af sikkerhedshensyn skal du være i god helbredstilstand og ikke have for højt blodtryk, problemer med hjerte, ryg eller nakke, køresyge eller andre sygdomme eller handicap, som kan forværres af dette eventyr
 • Gravide kan ikke deltage i denne forlystelserne
 • Børn skal altid være under opsyn
 • Personer som ikke har minimumshøjden på 102 cm må ikke deltage i forlystelsen
 • Antal gæster med indlæringsvanskeligheder, en psykisk lidelse, adfærdsforstyrrelse eller autisme tilladt i forlystelsen som en gruppe ledsaget af mindst en hjælper: 1
 • Tilladelse til at deltage i forlystelsen afhænger af typen af amputation. Gæster bør forhøre sig med en Disney-medarbejder i City Hall eller Studio Services

Mærk Kraften, når trykbølgen rammer i Star Wars. 

Med Star Tours: Eventyret fortsætter, der nu omfatter en fantastisk scene inspireret af Star Wars: The Last Jedi, kan du blive en del af et eventyr, som ingen sand jedi vil gå glip af.

Mærk al Kraften i Star Wars

Gør dig klar til endnu mere intergalaktisk spænding med Star Tours: The Adventures Continue* i Discoveryland®. Rebeller i alle aldre stiger ombord på en Starspeeder 1000 for at tage på en spændende rejse i 3D til imponerende stjernesystemer og krigshærgede verdener fra Jakku og Hoth til Tatooine og endda til Dødsstjernen.

Med den avancerede teknologi og de over 60 missionskombinationer, er dette en oplevelse, der vil overraske selv den mest trofaste Jedi i galaksen.

Briefing før du stiger ombord
Kæmp dig igennem den travle rumhavn, indtil du ser C-3PO sidde og rode med en Starspeeder 1000 midt i et mylder af projektionsskærme og scannere. Det er din transport til det ydre rum. Men inden du stiger ombord, skal du følge instruktionerne på afgangsskærmen ovenover.

Bliv en helt blandt rebellerne!
Mens du gør dig klar til at lette, vil en række hændelige uheld komme til at lancere rumskibet med C-3PO ved roret. Og for at det ikke skal være løgn, så bliver dit rumskib hurtigt opsnappet af Imperiets styrker, der jager rebellernes spioner. Af frygt for at blive taget til fange flyver C-3PO ind i det tredimensionelle rum og kaster dig ud i et uforudsigeligt og vanvittigt eventyr helt ud til det yderste af galaksen og tilbage igen. Slipper du fri fra Imperiets faste greb? Må Kraften være med dig.

*Star Tours : l’Aventure Continue

Unikke eventyr

Med over 60 missionskombinationer er næsten hver tur i Star Tours: Eventyrene Fortsætter* unik.
Ligesom Star Wars sagaen tager biografgængerne til nye verdener, så giver Star Tours: Eventyrene Fortsætter* en konstellation af handlingsforløb og fjerne destinationer, der vil opsluge dig i Star Wars-galaksen. Og fordi historien hele tiden tager en uventet drejning, ved du aldrig, hvor du er på vej hen, og hvem du vil møde på din vej.

Opdag fjerne destinationer
Dyk ned i riget under vandet på Naboo, sno dig gennem den travle by-planet Coruscant, stå imod den berygtede Dødsstjerne og meget mere.

Mød berømte figurer
Stød på noget, der godt kunne ligne Darth Vader, Boba Fett, Admiral Ackbar og andre onde figurer og helte fra Star Wars: The Force Awakens.

NYHED! Træd ind i en fantastisk scene inspireret af Star Wars: The Last Jedi
Med Star Tours: Eventyret fortsætter, der nu omfatter en fantastisk scene inspireret af Star Wars: The Last Jedi, kan du blive en del af et eventyr, som ingen sand jedi vil gå glip af.

*Star Tours : l’Aventure Continue

Baseret på den berømte filmsaga

Star Wars er udviklet, skrevet og instrueret af George Lucas og blev med det samme et kæmpe hit, da den blev lanceret den 25. maj 1977. Filmsagaen fortæller historien om jediridderen Anakin Skywalkers storhed, fald og eventuel frelse. Mindeværdige Star Wars-figurer, imponerende science-fiction-kulisser og livagtige specialeffekter, mytiske baggrunde... Filmene bliver ved med at inspirere generationer i hele verden.

Adgangsplan i Disney Parkerne

For flere oplysninger, se Tilgængelighedsguide.

 • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
  701 20 212
 • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes