Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

The Twilight Zone Tower of Terror™

Walt Disney Studios Park

Production Courtyard

Minimumshøjde på forlystelsen

102 cm

Aldersgruppe

Tweenagere, Teenagere, Voksne

Fysiske begrænsninger uiplus.tooltip.alt

Adgangsforhold og anden information a11y.opensDialog

Adgangsforhold

 • Velegnet til kørestolsbrugere - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Velegnet til gᴂster, der har svᴂrt ved at stå oprejst
 • Adgang til forlystelsen afhᴂnger af dit fysiske handicap (en komplet oversigt over mulige forlystelser for fysisk handicappede fås ved City Hall, Donald Desk, Studio Services eller reservationsafdelingen)
 • Velegnet til gᴂster med mentale handicap, autisme, adfᴂrdsvanskeligheder og psykiske handicap - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Velegnet til synshᴂmmede gᴂster
 • Velegnet til blinde gᴂster - skal ledsages at en rask person på mindst 15 år
 • Velegnet til hørehᴂmmede gᴂster
 • Velegnet til gᴂster, der lidr af en invaliderende sygdom eller et midlertidigt fysisk handicap

På grund af visse omstændigheder, er servicedyr ikke tilladt i denne forlystelse.

Interesser

Høj spænding, Fastpass, Skal prøves!

Regler for gæster

 • ADVARSEL! Af sikkerhedshensyn skal du være i god helbredstilstand og ikke have for højt blodtryk, problemer med hjerte, ryg eller nakke, køresyge eller andre sygdomme eller handicap, som kan forværres af dette eventyr
 • Antal gæster med indlæringsvanskeligheder, en psykisk lidelse, adfærdsforstyrrelse eller autisme tilladt i forlystelsen som en gruppe ledsaget af mindst en hjælper: 1
 • Gravide kan ikke deltage i denne forlystelserne
 • Børn skal altid være under opsyn
 • Personer som ikke har minimumshøjden på 102 cm må ikke deltage i forlystelsen
 • Denne forlystelse kan virke skræmmende for børn
 • Denne forlystelse kan virke skræmmende for visse gæster
 • Forlystelsen indeholder svagt oplyste områder, special effects

Se din frygt i øjnene, og kast dig ud i 13 ulyksalige etager i Twilight Zone blandt falmet glamour i det hjemsøgte hotel.

The Twilight Zone Tower of Terror: en storslået genåbning

Tag rundt i det berygtede Hollywood Tower Hotel; engang tilholdssted for Hollywoods rigmænd og berømtheder, indtil en mystisk hændelse tvang det til at lukke i 1939. I Twilight Zone Tower of Terror må du vove dig ind gennem portene af smedejern til dette gudsforladte sted, og derpå træde ind i en støvet lobby, hvor tiden synes at have stået stille.

Kant dig ind i det mørke bibliotek fyldt med fremmedartede genstande. Da lysene tændes i det mørke værelse, høres et tv i nærheden, og Rod Serling byder dig velkommen til Twilight Zone.

Fra en hemmelig passage træder du ind i mørket i det forfaldne fyrrum, hjemsted for raslende maskineri samt dit transportmiddel ind i den 5. dimension: Vareelevatoren. Gå ind i den vakkelvorne elevator, og spænd dig fast. Lyspærerne blinker på en uhyggelig måde over dig.

Skal du op?
Efter du er placeret i elevatoren, kører du opad i mørket, indtil tærede døre åbnes og afslører en lang gang, fyldt med beboere fra 1939 - og en anden verden. De vinker til dig for at du skal følge dem, de spooky spøgelser dematerialiserer sig, og din rejse mod himlen fortsætter.

Første stop er Looking Glass
Da du kommer op på 13. etage, gør elevatoren rystende holdt, og dørene glider knirkende fra hinanden. Du kan helt tydeligt se din reaktion i det dekorerede spejl, der sidder hen over gangen. Men derpå, efter lyn og spøgeri, bliver dit spejlbillede svagere, og elevatoren efterlades uden en levende sjæl. Er du transporteret til en anden dimension?

Kører ned!
Der hvines i rædsel, mens elevatoren styrtdykker ned i den forladte skakt, for derefter at skifte retning og fyres afsted op til hotellet. Stir ud gennem en manglende væg 13 etager høj, mens dørene uventet åbnes og lukkes, indtil du når bunden af hotellet. Elevatorern falder brat og stiger igen og igen, som om den er besat af et genfærd. Du hører lyden af kabler, der gnistrer, og metal der rasler over dig.

Vil du klare det, til du kommer tilbage til den virkelige verden ... eller bliver du en fast beboer i Twilight Zone?

Mysteriet om Hollywood Tower Hotel

En stormfuld Halloween-nat i 1939 forsvinder 5 uheldige sjæle fra Hollywood Tower Hotels skæbnesvangre elevator.
Klassiske stjerner fra projektørlyset søgte hvile og afslapning på Hollywood Tower Hotel i Hollywoods guldalder. På en mørk Halloween-nat i 1939 tog 4 uheldige stamkunder på hotellet og en piccolo en tur i elevatoren, da et voldsomt uvejr ramte bygningen ... og de blev aldrig set siden.
Hvad der blev af dem, og hvor de tog hen, er forblevet et mysterium til den dag i dag. Hotellet lukkede efter den nat og har været forladt siden.

I dag
Du er inviteret til et besøg i Hollywood Tower Hotel — og til at tage en tur i den eneste fungerende elevator — på en stormfuld nat, meget lig den aften, da den uforklarlige hændelse fandt sted. Du bydes velkommen af Rod Serling på din rejse til den 5. dimension.

Baseret på tv-serien

Twilight Zone Tower of Terror er baseret på den populære tv-serie, der oprindeligt blev vist i perioden 1959 til 1964. Det prisvindende show, der er skabt og skrevet af Rod Serling — med dets fantasifulde handlingsforløb og uventede slutninger — var voldsomt populært.

The Twilight Zone® er et registreret varemærke tilhørende CBS, Inc. og bruges med tilladelse i henhold til licens med CBS, Inc.

Adgangsplan i Disney Parkerne

For flere oplysninger, se Tilgængelighedsguide.

 • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
  701 20 212
 • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes