Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Hjælpecenter

Hvordan kan vi hjælpe dig?

chrome.searchBox.accessibleText

Ændrede skatteregler i Frankrig

For nylig har der været en ændring af momssatsen i Frankrig. Her kan du se, hvad du behøver at vide, og hvordan det påvirker dig, hvis du har en aktuel reservation, skal til at foretage en reservation, eller ønsker at ændre en eksisterende reservation.

Ofte stillede spørgsmål

• Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney • Pixar, Alle rettigheder forbeholdes