Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

General information om Disneyland® Paris

Spar op til 20% på dit ophold og få halvpension til 0 kr. uiplus.tooltip.alt
a11y.beginsTooltip a11y.endsTooltip

Et hurtigt overblik over resortet

Magiske øjeblikke for hele familien

Velkommen til Disneyland® Paris! Få mere at vide om denne familiedestination: Vi er meget mere end en temapark. Disney-magien vækkes til live i Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park, Disney Village® samt på vores otte fantastiske temahoteller. Over 50 forlystelser med magiske oplevelser og spændende eventyr for gæster i alle aldre. Mød de kendte Disney-figurer, oplev farvestrålende parader og fantastiske shows og vælg mellem vores over 50 forskellige restauranter: Kort sagt, den perfekte familieferie.

Disneyland® Park

Der venter magiske øjeblikke: eventyrlige oplevelser for hele familien.
Vis mere

Walt Disney Studios® Park

Velkommen til drømmefabrikken: En stor biograf for filmfans og Disney-fans.
Vis mere

Disneyland® Park

Fem magiske lande med fantasi, eventyr, spænding og sjov med udgangspunkt i Sleeping Beauty Castle. Oplev uforglemmelige møder med Disney-figurer, spændende forlystelser og masser af magiske øjeblikke! Disneyland® Park er åben hele året, og de ekstra lange åbningstider giver hele familien masser af tid til at opleve den magiske underholdning.

Walt Disney Studios® Park

I Walt Disney Studios® Park kan filmfans få ægte hollywoodmagi og møde deres Disney-favoritfigurer. Parken er opdelt fire studieområder, som giver et fascinerende indblik bag kulisserne. Her kan du opleve hemmelighederne bag special effects, animation og tegnefilm, opleve imponerende stunt-scener og Disney/Pixar-eventyr som Cars eller Ratatouille. Walt Disney Studios® Park er åben hele året for filmstjerner som dig.

Disney®-hoteller

Lige i hjertet af, hvor det hele sker: De fantastiske Disney®-hoteller i Disneyland® Paris.
Vis mere

Over 50 muligheder for at spise godt!

Med over 50 forskellige Disney-restauranter kan du nemt stille både den lille og den store sult.
Vis mere

Disney®-hoteller

Efter en sjov dag i Disney® Park kan du fortsætte magien på et af vores otte Disney-hoteller. Inspireret af Disney-historierne og med et flot design er der noget for enhver smag og budget med mulighed for mange flere timers sjov og magiske øjeblikke. Fra det luksuriøse og det hyggelige til det rustikke – der er et temahotel for alle. Uanset om du vælger det fine med femstjernet service eller en hytte på en autentisk ranch, er du sikret en god nats søvn.

Over 50 muligheder for at spise godt!

Kulinarisk spænder restauranterne i Disneyland® Paris meget bredt. Fra snacks og lette retter til store buffeter og gourmetmåltider med og uden bordservering – Disneyland® Paris har meget at vælge imellem. Der er over 50 temarestauranter fordelt på Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park, Disney Village® og Disney®-hotellerne og det søde personale serverer mad for enhver smag og budget.

Disney Village®

Flere eventyr venter alle: Et farvestrålende shopping- og underholdningsområde ved indgangen til parken.
Vis mere

Disneyland® Paris for babyer og små børn

De mindste vil elske det: Her går børnenes drømme i opfyldelse.
Vis mere

Disney Village®

Oplev et varieret udbud af underholdning til hele familien i Disney Village®. Der er gratis adgang til shopping- og underholdningsområdet, som ligger lige mellem Disney®-parkerne og hotellerne. Her finder du temarestauranter for enhver smag, et bredt udvalg af butikker inkl. The LEGO Store, Disney Fashion og World of Disney samt livemusik til sent om aftenen. Og gå ikke glip af Buffalo Bill's Wild West Show - det største Disney-middagsshow i verden!

Vi elsker børn

I Disneyland® Paris er der masser af sjove oplevelser for de yngste gæster. Det er nemt at besøge os med babyer og mindre børn, da mange af vores forlystelser er velegnede til de yngste gæster – og at møde Disney-figurerne er oftest en magisk oplevelse for børn. Forældre kan planlægge opholdet på forhånd, så deres børn føler sig velkomne lige fra starten helt ned til detaljer som puslerum og sutteflasker i restauranterne.
  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes