Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Få overblik over Disneyland Paris: Forlystelsespark og familieferie

FÅ OP TIL 2 NÆTTER OG 2 DAGE KVIT OG FRIT! + TA' BØRN UNDER 7 ÅR MED FOR 0 KR. uiplus.tooltip.alt
a11y.beginsTooltip a11y.endsTooltip

Disneyland Paris - magiske øjeblikke som ingen andre steder

Disneyland Paris, Europas mest magiske forlystelsespark, byder på fortryllende og unikke oplevelser med sjove forlystelser og attraktioner, prisbelønnede Disney-shows, storslåede Disney-parader, Disney-restauranter og magiske Disney-hoteller til din familieferie. Herunder kan du finde tips til planlægning af familieferien, og bl.a. se det store udvalg af forlystelser, Disney-hoteller, måltider med helpension og halvpension, souvenirbutikker og meget andet.

Forlystelsesparken byder på 50 eventyrlige forlystelser

50 sjove forlystelser gør Disneyland Paris til en forlystelsespark med underholdning for hele familien.
Vis mere

Mød dine yndlings-Disneyfigurer

Disneyland Paris er Europas eneste forlystelsespark, hvor du kan få en oplevelse for livet med Disney-figurerne.
Vis mere

Uanset om du er 4 år eller 40 år, er der en forlystelse til dig. Forlystelsesparken har underholdning til alle aldre. Og forlystelserne er bare én af de ting, der gør Disneyland Paris perfekt til familieferien. Er du en drømmer, kan du flyve højt med Dumbo the Flying Elephant. Og kan du ikke få nok af spænding, kan du blive skudt ud i rummet i den legendariske rutsjebane Space Mountain®. Forlystelserne i Disneyland Paris giver hele familien et sjovt og magisk eventyr.

Disney-show i verdensklasse

Disney Dreams®!: Dagens bedste afslutning.
Vis mere

Disney-parader leverer storslået underholdning på din familieferie

Intet lyser forlystelsesparkens gader op som Disney-paraderne.
Vis mere

Elsker du de hjertevarme Disney-historier og -eventyr? Forlystelsesparken viser dig Disney-historier som du aldrig har oplevet dem før! Oplev Disney Dreams®, det prisbelønnede Disney-show med musik, laserlys, springvand og fyrværkeri. Disney-showet er noget af det, der gør Disneyland Paris til en forlystelsespark udover det sædvanlige.

Disney-paraderne er eventyrparkens storslåede samlingspunkt for hele familien. Se dine yndlings-Disneyfigurer synge og danse mellem forlystelserne i Disney Magic on Parade!

Vil du kæmpe mod den mørke side af Kraften? Kom med på Jedi Training Academy og bliv trænet af en ægte jedimester her i Disneyland Paris!

Disney-restauranter gør din familieferien let og elegantsmagfuld

Nem, lækker og elegant smagfuld familieferie i en forlystelsespark? Det kan faktisk lade sig gøre i Disneyland Paris.
Vis mere

Disney-hoteller giver dig eventyrlige drømme

Disney-hotellerne i Disneyland Paris er perfekte til familiens små og store drømmere, der samler kræfter til morgendagens spændende oplevelser i forlystelsesparken.
Vis mere

Mæt sultne, små maver nemt, hurtigt og sjovt mellem forlystelserne. Køb hel-eller halvpension til Disney-restauranterne, så er hver bid en ægte Disney-oplevelse.
Med mere end 50 Disney-restauranter i hele forlystelsesparken kan du finde alt fra en sjov snack til smagfulde eller afslappede middage med familien. Læn jer tilbage på en Disney-restaurant med bordbetjening, få en smag af det hele på en buffetrestaurant eller spis sammen med børnenes elskede Disney-figurer.

Lige uden for forlystelsesparken ligger Disneyland Paris 7 fortryllende Disney-hoteller med hver sit tema, som giver hele familien et magisk hotelophold helt tæt på den særlige stemning.
Oplev de eventyrlige Disney-figurer og Disney-historier i et væld af temaer. Med 7 forskellige Disney-hoteller er der noget for enhver smag. Få et kongeligt hotelophold på Disneyland Hotel, den magiske klassiker lige ved forlystelsesparken.

Magiske sæsoner

Vi fejrer hver sæson på sin egen måde.
Vis mere

TripAdvisor Traveller's Choice 2015

Få oplevelser på en familieferie er så magiske som forlystelsesparken Disneyland Paris. Bare spørg TripAdvisor.
Vis mere

Vær med, når foråret står i fuldt flor i Disneyland® Park den 5. marts-29. maj 2016 og oplev den nye Swing into Spring forårsparade.
Den 4. juni-18. september 2016 knitrer en Frostklar Disneyland® Park i et isnende brag af Frozen Summer Fun.
I efteråret får forældre og deres små poder søde gys fra solopgang til solnedgang i Disneyland® Park i den uhyggelige Halloweensæson.
Den bedste julegave kommer tidligt, når den hjertevarme jul i Disneyland® Paris bliver pakket ud den 11. november – 8. januar.

Du behøver ikke bare at tage vores ord for, at en eventyrpark som Disneyland Paris med sine forlystelser, Disney-shows og Disney-parader er det perfekte rejsemål til en kort familieferie.
Der er ikke mange 5-årige med flyvende tryllestave, der skriver anmeldelser på TripAdvisor, så du kan være helt sikker på, at voksne også elsker forlystelser, Disney-figurer, Disney-restauranter, Disney-hoteller og andre unikke oplevelser for hele familien.
  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes