Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Eksklusiv spisning med Disney-figurerne i Disneyland Paris

Magien stopper aldrig. Del særlige øjeblikke med dine yndlings Disney-Figurerne til morgenmad, frokost eller aftensmad.

Morgenmad med Disney-figurerne

Er der en bedre måde at starte en magisk dag på end at spise morgenmad sammen med de elskede Disney-figurerne?

I Plaza Gardens Restaurant kan du spise en amerikansk buffet sammen med figurerne i en livlig atmosfære.
En oplevelse, som hverken små eller store har lyst til at glemme!
Ved reservationen tilbydes to tidspunkter for seatings: Kl. 8.15 og 9.45.
Ønsker du at reservere, kan du kontakte bordreservationsservice på +33 1 60 30 40 50 (internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af netværket). Du har adgang til denne service fra 3 dage før ankomst.(mod tillæg)

Tip
Når du bor på Disney’s Davy Crockett Ranch og Villages Nature Paris, skal du selv sørge for transport. Bemærk dog venligst, at en offentlig shuttle er tilgængelig mod betaling. Gæster fra Disney's Davy Crockett Ranch, Villages Nature Paris og alle partnerhoteller har kun adgang til den sene spisetid.
*Barn: 3 - 11 år (inklusiv). 0 kr. for børn under 3 år.

Frokost og/eller aftensmad sammen med Disney-Figurerne

Læg vejen forbi Auberge de Cendrillon , Inventions, eller Café Mickey og spis frokost eller aftensmad i selskab med Disneys kendte ansigter.

Auberge de Cendrillon
Før familiens unge herskaber til Askepots festsal og byd dem på fint fransk køkken mellem fortryllende buegange af sten og middelalderlige glasmosaikvinduer. Her kan prinsesser glide forbi og stoppe og få en snak og få taget et foto i denne eventyrlige restaurantoplevelse.
Ved reservationen tilbydes fem tidspunkter for seatings: Kl. 12, 13, 14, 15 eller 15:30.

Inventions på Disneyland Hotel 
Denne buffet har alt, hvad hjertet begærer. Her kan du smage lækre internationale retter i omgivelser, der er fyldt med figurerne, der laver de sjoveste ting fra i gamle dage. Mens I spiser, kommer Disney-figurerne og sætter sig ved jeres bord, og de stiller gerne op til sjove fotoseancer.
Ved bestilling tilbydes tre tidspunkter for seatings til frokost: Kl. 12.30, 13.30 og 14.30.
Du kan reservere bord til aftenspisning ved at kontakte vores Bordreservationsservice på 0033 (0)1 60 30 40 50.

Café Mickey
Hyg dig sammen med Mickey og vennerne, alt imens I guffer i jer af lækre pizzaer, pastaer og desserter. Det er et magisk øjeblik, som dine børn aldrig nogensinde glemmer.

Og som toppen på kransekagen ...

Læg et ekstra lag sjov på din oplevelse i Disneyland Paris ved at fejre din fødselsdagsdessert med lækker kage på en af vores restauranter med bordbetjening i Disneyparkerne, Disney Village eller på et Disney-hotel*.
*Gælder ikke på Villages Nature Paris.

Varmt tip
Når du ankommer til dit Disney-hotel eller i Disney-parkerne, så sørg for at bestille din fødselsdagsdessert til et fastsat tidspunkt og sted som en del af din restaurant-oplevelse med Disney-figurerne (afhænger af restaurantens kapacitet).

Bordbestilling

De eksklusive spiseoplevelser i Disneyland Paris er utroligt populære, og de bliver hurtigt overtegnede. Så for ikke at gå forgæves anbefaler vi forudbestilling. De kan foretages op til 2 måneder før jeres ankomstdag. Ring til vores bordreservationsservice på +33 1 60 30 40 50 (internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af netværket). I kan også bestille bord i receptionen på jeres hotel, dog ikke på Villages Nature Paris.

Deltagende restauranter

Ingen resultater fundet for '%term%'
Sådan præciserer du dine søgeresultater
  • For at finde et mere præcist resultat, kan du sætte anførselstegn rundt om en sætning eller en gruppe ord. For eksempel kan du skrive "Space Mountain" for at finde information om denne attraction.
  • For at få flere søgeresultater kan du indtaste færre ord, og undgå at bruge anførselstegn. For eksemepl kan du skrive "mountain" uden anførselstegn i stedet for "Space Mountain" med anførselstegn for at finde alle forlystelser med dette tema.
Server ikke tilgængelig
Serveren er for øjeblikket ikke tilgængelig på grund af vedligeholdelse eller planlagt nedetid. Prøv venligst igen senere.

Kort

a11y.beginsTooltip a11y.endsTooltip
  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes