Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

The Steakhouse

Disney Village

Disneyland Paris

Grillspecialiteter

Bordbetjening, Bordbestilling accepteret

€€€ uiplus.tooltip.alt

Rejs tilbage til halvtredsernes Chicago og få en god, gammeldags bøf i det, der engang var kød-pakhus, nu en smart beværtning.

I bestræbelserne på hele tiden at overgå vores gæsters forventninger, er denne restaurant er pt lukket pga. renovering. Tjek venligst denne side for de seneste opdateringer og information om genåbning.

The Steakhouse: En menu fyldt med stor smag

I får brug for en sund appetit på denne jazzrestaurant, der føles som et sted i hjertet af Chicago. Her vil I opleve kød grillet i amerikansk stil, alt sammen serveret på flotte tallerkener i omgivelser med temaer fra Chicagos berømte teatre og herreklubber.

The Steakhouse: Bordbestilling

The Steakhouse er virkelig populær. Vi anbefaler derfor forudbestilling, som kan foretages op til 2 måneder før jeres ankomstdag. Ring til vores bordreservationsservice på +33 1 60 30 40 50 (internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af netværket). Du kan også reservere bord i receptionen på dit hotel.

Gæster med særlige kostbehov

For at sikre, at alle vores gæster får et magisk ophold, tilbyder vi et udvalg af kulinariske muligheder til dem med fødevareallergi og særlige kostbehov.

  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes