Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Inventions

Disneyland Hotel

Internationale retter

Buffet, Spisning med Disney-figurerne, Bordbestilling accepteret

€€€ uiplus.tooltip.alt

Vær med til at fejre opfindelsernes guldalder på denne internationale buffetrestaurant, hvor Disney-figurerne kommer på besøg om aftenen.

Nyd en lækker morgenmadsbuffet

Begynd dagen godt og tag for dig af denne komplette morgenmadsbuffet med lidt af hvert bestående af et stort udvalg af søde sager (wienerbrød, forskelligt morgenbrød, briocher, yoghurt, morgenmadsprodukter, frisk frugt ... ) og lidt af det salte (anretninger i glas, charcuteri-specialiteter, ost og toastbrød) og hertil smoothies, frugtjuice og varme drikke. Et lækkert og raffineret udvalg før du kaster dig ud i attraktionerne!
Godt at vide
Husk at bestille buffeten samtidig med, at du bestiller dit ophold, så du er sikker på at få den. Disney-figurerne vil ikke være med ved morgenmaden

Morgenmad og aftensmad - moderne specialiteter i autentiske omgivelser

Tag plads og nyd moderne, fantasifulde opskrifter fra hele verden midt imellem Victoria-tidens mest imponerende opfindelser. Og om aftenen dukker jeres favoritfigurer fra Disney op til en hyggesnak og et par fotos sammen med jeres egne små drømmere.

Ud over aftenens Spis med figurerne-oplevelse, serveres der - mod ekstra betaling - også brunch og frokost sammen med Disney-figurerne hver søndag fra kl. 12:30 til 15.

Inventions: Bordbestilling

Café Mickey er virkelig populær. Vi anbefaler derfor forudbestilling, som kan foretages op til 2 måneder før jeres ankomstdag. Ring til vores bordreservationsservice på +33 1 60 30 40 50 (internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af netværket). Du kan også reservere bord i receptionen på dit hotel.

Gæster med særlige kostbehov

For at sikre, at alle vores gæster får et magisk ophold, tilbyder vi et udvalg af kulinariske muligheder til dem med fødevareallergi og særlige kostbehov.

  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes