Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Auberge de Cendrillon

Disneyland Park

Fantasyland

Gyldig adgangsbillet påkrævet

Gourmetretter

Bordbetjening, Spisning med Disney-figurerne, Bordbestilling accepteret

€€€ uiplus.tooltip.alt

Fortryllelse som i eventyrene! Gør jer til gode med fint fransk cuisine, alt sammen serveret i omgivelser, der passer sig for små prinser og prinsesser.

Auberge de Cendrillon: Eventyrlig middag ved Askepots kongelige bord

Efter en varm velkomst fra Askepots musevenner Suzy og Perla ledsages I til en romantisk bås i den majestætiske, middelalderlige fastsal. Himmelstræbende buegange af sten, bannere og spektakulære vinduer i glasmosaik udgør de kongelige omgivelser, mens du forfiner din smag for det bedste fra det franske køkken. Og husk, du holder hof i selskab med stolte prinsesser, så vores unge gæster opfordres til at klæde sig på til lejligheden.

Auberge de Cendrillon: Bordbestilling

Auberge de Cendrillon er virkelig populær. Vi anbefaler derfor forudbestilling, som kan foretages op til 2 måneder før jeres ankomstdag. Ring til vores bordreservationsservice på +33 1 60 30 40 50 (internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af netværket). Du kan også reservere bord i receptionen på dit hotel.

Gæster med særlige kostbehov

For at sikre, at alle vores gæster får et magisk ophold, tilbyder vi et udvalg af kulinariske muligheder til dem med fødevareallergi og særlige kostbehov.

  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes