Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Walt’s – an American restaurant

Disneyland Park

Main Street U.S.A.

Gyldig adgangsbillet påkrævet

Gourmetretter

Bordbetjening, Bordbestilling accepteret

€€€ uiplus.tooltip.alt

Menuen står på sofistikeret og moderne amerikansk køkken, stilen er victoriansk, og det hele er en hyldest til Walt Disneys liv og arbejde.

I bestræbelserne på hele tiden at overgå vores gæsters forventninger, er denne restaurant er pt lukket pga. renovering. Tjek venligst denne side for de seneste opdateringer og information om genåbning.

Walt’s – en amerikansk restaurant: Seks magiske verdener i én restaurant

Nyd maden på et bagtæppe af Walts største øjeblikke i rum, hvis temaer afspejler de seks verdener i Disneyland Park. Kom ind i den store lobby og bevæg dig op på første sal. På din vej op ad trapperne, tager indrammede billeder af Walts arbejde dig på en rejse fra skabelsen af Mickey Mouse til premieren på Snehvide og de syv dværge. Når du har taget plads, kan du svælge i lækre amerikanske retter og beundre omgivelserne i dit valgte værelse.

Temaerne for værelserne er:

 • Fantasyland 
  Et værelse i gotisk stil, som præsenterer en tidlig vision for Fantasyland. Værelset er udsmykket med malerier, konceptbilleder og skulpturer af europæiske fortællinger som Tornerose, Pinocchio og Alice i Eventyrland
 • Adventureland 
  Værelset er i orientalsk stil og rummer skitser fra Pirates of the Caribbean-forlystelsen af Imagineer Marc Davis
 • Discoveryland 
  For at understrege Jules Vernes kraftige indflydelse på Discoveryland er der udstillet en kæmpesamling af illustrationer fra hans mange bøger i dette værelse. Der findes tilmed en pejs, som er udsmykket med en forgyldt model af Nautilus
 • Disneyland Hotel 
  Et mindre værelse, som rummer skitser, der inspirerede arkitekturen på Disneyland Hotel
 • Grand Canyon 
  Beliggende ved siden af det store Frontierland værelse finder man i dette stille rum tegninger af Grand Canyon som set fra Disneyland Railroad-attraktionen
 • Frontierland 
  Big Thunder Mountain, Phantom Manor og Thunder Mesa Riverboats dominerer dette bibliotekslignende værelse, der henter sit tema i den hjemsøgte by Thunder Mesa

Walt’s – en amerikansk restaurant: Bordbestilling

Disney's Walt's - an American Restaurant er virkelig populær. Vi anbefaler derfor forudbestilling, som kan foretages op til 2 måneder før jeres ankomstdag. Ring til vores bordreservationsservice på +33 1 60 30 40 50 (internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af netværket). Du kan også reservere bord i receptionen på dit hotel.

Gæster med særlige behov

Få mest muligt ud af dit ophold og planlæg jeres eventyr, før I ankommer, med vores vejledning til gæster med særlige behov.

Gæster med særlige kostbehov

For at sikre, at alle vores gæster får et magisk ophold, tilbyder vi et udvalg af kulinariske muligheder til dem med fødevareallergi og særlige kostbehov.

 • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
  701 20 212
 • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes