Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Crockett’s Tavern

Disney's Davy Crockett Ranch - Dit ophold midt i naturen

Internationale retter

Buffet, Bordbestilling accepteret

€€ uiplus.tooltip.alt

Tag en afstikker fra den slagne vej og skaf jer noget lækkert at spise på et værtshus i de store skove, ejet af Davy Crocketts far – og med spis-hvad-du-kan buffet.

I bestræbelserne på hele tiden at overgå vores gæsters forventninger, er denne restaurant er pt lukket pga. renovering. Tjek venligst denne side for de seneste opdateringer og information om genåbning.

Crockett's Tavern: Gilde med nybyggerne

Gør holdt ved Crockett's Tavern, hvor jægere, spejdere og rejsende i alle størrelser kan smage lige så meget grillet kød, fisk, salater og desserter, som de har lyst til.

Denne restaurant har lukket fra den 8. januar 2018 til den 31. juli 2018 grundet renovering. Dette arbejde gør det muligt for os at imødekomme dine forventninger bedre og sikre, at din tur bliver magisk. I mellemtiden vil alternativer til mad blive tilbudt. Kontakt venligst os eller dit rejsebureau for detaljer og vilkår.

Crockett's Tavern: Bordbestilling

Davy Crockett's Tavern er virkelig populær, så vi anbefaler forudbestillinger. De kan foretages op til 2 måneder før jeres ankomstdag. Ring simpelthen til vores Bordreservationsservice på +33 1 60 30 40 50 (internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af netværket). Du kan også reservere bord ved receptionen i dit hotel.

Gæster med særlige kostbehov

For at sikre, at alle vores gæster får et magisk ophold, tilbyder vi et udvalg af kulinariske muligheder til dem med fødevareallergi og særlige kostbehov.

  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes