Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Chuck Wagon Café

Disney's Hotel Cheyenne

Internationale retter

Buffet, Bordbestilling accepteret

€€ uiplus.tooltip.alt

Kom op på hesten og lad dig rive med af duften fra denne lækre buffet, der er anrettet i en lade

Nyd en lækker morgenmadsbuffet

Begynd dagen godt og tag for dig af denne komplette morgenmadsbuffet med lidt af hvert bestående af et stort udvalg af søde sager (wienerbrød og croissanter, forskelligt morgenbrød, yoghurt, morgenmadsprodukter, frisk frugt ... ) og lidt af det salte (afskåret pålæg) og hertil frugtjuice og varme drikke. Et lækkert udvalg før du kaster dig ud i attraktionerne!
Godt at vide
Husk at bestille samtidig med, at du bestiller dit ophold.

Chuck Wagon Café: Et prægtigt sted at gøre holdt for sultne rejsende

Før dine små opdagelsesrejsende langs sporet gennem Cheyenne og ind i denne livlige diligencestation, der er som taget direkte ud af det vilde vest. Når I er kommet ind, kan I tanke op med lækre spareribs, grillet bøf og salat, den perfekte forberedelse til at fortsætte jeres færd gennem parkerne.

Vi har travlt med at sætte Chuck Wagon Café i stand.Restauranten er åben i perioden med begrænset kapacitet. Du vil modtage forslag til alternative spisesteder under dit ophold.

Chuck Wagon Café: Bordbestilling

Disney Chuck Wagon Café er virkelig populær. Vi anbefaler derfor forudbestilling, som kan foretages op til 2 måneder før jeres ankomstdag. Ring til vores bordreservationsservice på +33 1 60 30 40 50 (internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af netværket). Du kan også reservere bord i receptionen på dit hotel.

Gæster med særlige kostbehov

For at sikre, at alle vores gæster får et magisk ophold, tilbyder vi et udvalg af kulinariske muligheder til dem med fødevareallergi og særlige kostbehov.

  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes