Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Parkside Diner

Disney's Hotel New York

Internationale retter

Buffet, Bordbestilling accepteret

€€€ uiplus.tooltip.alt

Slap af og vip med fødderne til rytmen af denne livlige newyorker-diner fra 30'erne, der serverer tidsløse amerikanske småretter og lækkerier.

Nyd en lækker morgenmadsbuffet

Begynd dagen godt og tag for dig af denne komplette morgenmadsbuffet med lidt af hvert bestående af et stort udvalg af søde sager (wienerbrød, forskelligt morgenbrød, yoghurt, morgenmadsprodukter, frisk frugt ... ) og lidt af det salte (charcuteri-specialiteter og ost) og hertil frugtjuice og varme drikke. Et lækkert udvalg før du kaster dig ud i attraktionerne!
Godt at vide
Husk at bestille samtidig med, at du bestiller dit ophold. Så er du sikker

Middag midt i et autentisk new yorker miljø

Mæsk dig i grillet kød, fisk, salat og grønt i det, der er indbegrebet af en amerikansk spis-alt-hvad-du-kan buffetrestaurant. Med autentiske retter fra the Big Apple og lidt fra det internationale køkken er der noget for hele familien.

Parkside Diner: Bordbestilling

Parkside Diner er virkelig populær. Vi anbefaler derfor forudbestilling, som kan foretages op til 2 måneder før jeres ankomstdag. Ring til vores bordreservationsservice på +33 1 60 30 40 50 (internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af netværket). Du kan også reservere bord i receptionen på dit hotel.

Gæster med særlige kostbehov

For at sikre, at alle vores gæster får et magisk ophold, tilbyder vi et udvalg af kulinariske muligheder til dem med fødevareallergi og særlige kostbehov.

  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes