Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

La Cantina

Disney's Hotel Santa Fe

Internationale retter

Buffet, Bordbestilling accepteret

€€ uiplus.tooltip.alt

Sus ned af Route 66 og parker dit hold her på markedspladsen over en omgang tex-mex-inspirerede internationale specialiteter.

Nyd en lækker morgenmadsbuffet

Begynd dagen godt og tag for dig af denne komplette morgenmadsbuffet med lidt af hvert bestående af et stort udvalg af søde sager (wienerbrød og croissanter, forskelligt morgenbrød, yoghurt, morgenmadsprodukter, frisk frugt ... ) og lidt af det salte (afskåret pålæg) og hertil frugtjuice og varme drikke. Et lækkert udvalg før du kaster dig ud i attraktionerne!
Godt at vide
Husk at bestille samtidig med, at du bestiller dit ophold.

Indtag aftensmaden på Route 66

Tank op med denne tag-selv-buffet, som er fuldt læsset med kød, fisk, grøntsager og dejlige desserter. Ikke alene får du lækker mad, du får også et indtryk af et madmarked, som de ser ud i New Mexico langs den legendariske Route 66.

La Cantina: Bordbestilling

La Cantina er virkelig populær. Vi anbefaler derfor forudbestilling, som kan foretages op til 2 måneder før jeres ankomstdag. Ring til vores bordreservationsservice på +33 1 60 30 40 50 (internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af netværket). Du kan også reservere bord i receptionen på dit hotel.

Gæster med særlige kostbehov

For at sikre, at alle vores gæster får et magisk ophold, tilbyder vi et udvalg af kulinariske muligheder til dem med fødevareallergi og særlige kostbehov.

  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes