Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Cape Cod

Disney's Newport Bay Club

Internationale retter

Buffet, Bordbestilling accepteret

€€€ uiplus.tooltip.alt

Kast anker ved kysten i New England og spis af havets store skatkammer, tilberedt efter Middelhavets og international smag.

Nyd en lækker morgenmadsbuffet

Begynd dagen godt og tag for dig af denne komplette morgenmadsbuffet med lidt af hvert bestående af et stort udvalg af søde sager (wienerbrød, forskelligt morgenbrød, yoghurt, morgenmadsprodukter, frisk frugt ... ) og lidt af det salte (charcuteri-specialiteter og ost) og hertil frugtjuice og varme drikke. Et lækkert udvalg før du kaster dig ud i attraktionerne!
Godt at vide
Husk at bestille samtidig med, at du bestiller dit ophold. Så er du sikker

Cape Cod: Frisk fisk tilsat et skud magi

Gå ombord på Cape Cod og alt det gode fra havet. Her er en buffet fuld af frisk fisk, salat og lækre desserter bragt til lands, og den serveres midt i en nautisk fantasi af havfruer, gyldne ankre og gigantiske konkylier.

Cape Cod: Bordbestilling

Café Mickey er virkelig populær. Vi anbefaler derfor forudbestilling, som kan foretages op til 2 måneder før jeres ankomstdag. Ring til vores bordreservationsservice på +33 1 60 30 40 50 (internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af netværket). Du kan også reservere bord i receptionen på dit hotel.

Gæster med særlige kostbehov

For at sikre, at alle vores gæster får et magisk ophold, tilbyder vi et udvalg af kulinariske muligheder til dem med fødevareallergi og særlige kostbehov.

  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes