Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Juleaften: Måltider med underholdning

Forkæl din familie til en unik julemiddag på en af ​​restauranterne i Disneyland Paris. Afhængigt af restauranten kan du tilmed nyde middagen i selskab med Disney-figurer, julemanden og masser af undeholdende indslag (ansigtsmalere, ballonkunstner, tryllekunstnere...)
Juleaften Måltider (1MB, PDF)

Eksklusiv middag med Disney-figurerne

Bordbetjening

Forkæl jer selv med en 3-retters menu skabt specielt til lejligheden bestående af forret, hovedret, dessert og drikkevarer

Menu 2016: Walt's An American Restaurant - julen 2016 (2MB, PDF)

Buffet

Nyd en festlig tag-selv-buffet med drikkevarer inkluderet

Menu 2016: Plaza Gardens Restaurant - julen 2016 (1MB, PDF)

Godt at vide

Visse af disse magiske ekstraoplevelser skal bestilles hjemmefra sammen med resten af feriepakken. Kontakt os eller dit rejsebureau for mere information. Måltidsbilletter giver ikke adgang til Disney®-parkerne. Det er også muligt at bestille en vegetarmenu. Der er ingen forsolgte middage på Disney's Hotel Santa Fe, Disney's Hotel Cheyenne og Disney's Davy Crockett Ranch. De fleste middage serves af 2 omgange. Bekræft venligst alle oplysninger på bestillingstidspunktet.

Deltagende restauranter

Ingen resultater fundet for '%term%'
Sådan præciserer du dine søgeresultater
  • For at finde et mere præcist resultat, kan du sætte anførselstegn rundt om en sætning eller en gruppe ord. For eksempel kan du skrive "Space Mountain" for at finde information om denne attraction.
  • For at få flere søgeresultater kan du indtaste færre ord, og undgå at bruge anførselstegn. For eksemepl kan du skrive "mountain" uden anførselstegn i stedet for "Space Mountain" med anførselstegn for at finde alle forlystelser med dette tema.
Server ikke tilgængelig
Serveren er for øjeblikket ikke tilgængelig på grund af vedligeholdelse eller planlagt nedetid. Prøv venligst igen senere.

Kort

a11y.beginsTooltip a11y.endsTooltip
  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes