Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Juleaften: Måltider med underholdning

Forkæl din familie til en unik julemiddag på en af ​​restauranterne i Disneyland Paris. Afhængigt af restauranten kan du tilmed nyde middagen i selskab med Disney-figurer, julemanden og masser af undeholdende indslag (ansigtsmalere, ballonkunstner, tryllekunstnere...)
Inden vi løfter sløret for dette års glædelige julemenu, kan du hygge dig med at se tilbage på den fortryllende julemenu fra 2017!

Eksklusiv middag med Disney-figurerne

Del et magisk øjeblik i selskab med de elskede Disney-figurer.

Menu 2017: Disney’s Hotel New York (441KB, PDF)

Bordbetjening

Forkæl jer selv med en 3-retters menu skabt specielt til lejligheden bestående af forret, hovedret, dessert og drikkevarer

Menu 2017: Walt's An American Restaurant (438KB, PDF)

Buffet

Nyd en festlig tag-selv-buffet med drikkevarer inkluderet

Menu 2017: Plaza Gardens Restaurant (440KB, PDF)

Godt at vide

Visse af disse magiske ekstraoplevelser skal bestilles hjemmefra sammen med resten af feriepakken. Kontakt os eller dit rejsebureau for mere information. Måltidsbilletter giver ikke adgang til Disney-parkerne. Det er også muligt at bestille en vegetarmenu. Der er ingen forsolgte middage på Disney's Hotel Santa Fe, Disney's Hotel Cheyenne og Disney's Davy Crockett Ranch. De fleste middage serves af 2 omgange. Bekræft venligst alle oplysninger på bestillingstidspunktet.

Deltagende restauranter

Ingen resultater fundet for '%term%'
Sådan præciserer du dine søgeresultater
  • For at finde et mere præcist resultat, kan du sætte anførselstegn rundt om en sætning eller en gruppe ord. For eksempel kan du skrive "Space Mountain" for at finde information om denne attraction.
  • For at få flere søgeresultater kan du indtaste færre ord, og undgå at bruge anførselstegn. For eksemepl kan du skrive "mountain" uden anførselstegn i stedet for "Space Mountain" med anførselstegn for at finde alle forlystelser med dette tema.
Server ikke tilgængelig
Serveren er for øjeblikket ikke tilgængelig på grund af vedligeholdelse eller planlagt nedetid. Prøv venligst igen senere.

Kort

a11y.beginsTooltip a11y.endsTooltip
  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes