Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Disney Express Tjek ind på Stationen, så er du hurtigere klar til at opleve Disney® Parks

For at du ikke skal miste blot et enkelt minuts magi, sender vi dine hotelregistreringsdokumenter samt indgangsbilletterne til Parcs Disney® til dit hotel.
Se vores video om hvordan servicen Disney Express fungerer.

Disney Express – en service, der er direkte tilgængelig på stationen Marne-la-Vallée/Chessy:

  • Modtag hoteldokumenterne på forhånd
  • Din bagage vil blive overført mellem stationen Marne-la-Vallée/Chessy og dit hotel ved ankomst og afrejse
  • Modtag billetterne til parkerne og få direkte adgang til Disney-magien!

Hvordan fungerer servicen?

Vind tid med Disney Express, og slip for at håndtere bagagen!

Disney Express tager sig af din bagage ved ankomsten til Disney Express-skranken på stationen Marne la Vallée/Chessy, og du får dine registreringsdokumenter og dine Disney-billetter, så du kan tage direkte videre og opleve magien i parkerne, uden først at skulle en tur forbi hotellet.

På afrejsedagen afleverer du blot bagagen til hotellets portier inden kl. 11.00. Disney Express sørger for at aflevere bagagen på stationen, så du kan nyde de sidste øjeblikke af magi og ankomme til stationen i ro og mag.

Du kan bestille Disney Express-servicen direkte på vores hjemmeside eller ringe til vores callcenter på telefonnummer 70 12 02 12, (nationale opkaldstakster gælder), og den kan også bestilles via dit rejsebureau.

Servicen er tilgængelig for alle Disney-hoteller og partnerhoteller (undtagen Disney’s Davy Crockett Ranch og Villages Nature® Paris).

Disney Express-skranken er åben fra 8.00 til 21.30 alle ugens dage. Du finder den på øverste etage på stationen i Marne-la-Vallée.

Bemærk: Af sikkerhedsmæssige årsager kan visse genstande, såsom smykker, bærbare computere, foto- og videokameraer, barnevogne, golfkøller osv. ikke indleveres til bagageopbevaring ved Disney Express-skranken.

a11y.beginsTooltip a11y.endsTooltip

Hvor kan du finde information: Disney Express Tjek ind på Stationen, så er du hurtigere klar til at opleve Disney® Parks

  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes