Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Gæster med hørehandicap

Disneyland Paris tilbyder en række tjenester, der kan hjælpe gæster med hørehandicap med at nyde hvert et magisk øjeblik af deres ophold.

Services i Disney-parkerne

Efter ankomst til Disney-parkerne skal du fortsætte til Donald Desk, City Hall eller Studio Services med din(e) ledsager(e) - en af dem bør være en rask og rørig voksen på mindst 15 år.

For at modtage et Priority Card, skal du fremvise dit ledsagerkort eller en lægeerklæring (For flere oplysninger, se Tilgængelighedsguide til Disney Parks).

Teleslynger
Disney-parkernes infopunkter, samt visse af forlystelserne i Walt Disney Studios Park, er forsynet med teleslynge. Forlystelserne er: Studio Theater, Animagique Theater, Disney Junior Live on Stage!, Stitch Live! og The Twilight Zone Tower of Terror™.

En medarbejder vil vise dig, hvor på forlystelsen, de er placeret. I alle andre forlystelser er lyddelen ikke essentiel for din fornøjelse. Nogle kørende forlystelser kan forårsage svimmelhed eller man kan miste balancen.

For flere oplysninger, se Tilgængelighedsguide til Disney Parks.

Adgang til forlystelserne

Disneyland Paris udsteder to forskellige typer adgangskort (Priority Card og Easy Access Card), som giver gæster med handicap eller særlige behov adgang til visse forlystelser via specialtilpassede indgange. For flere oplysninger, se Tilgængelighedsguide til Disney Parks. Hver enkelt forlystelse har bestemte adgangsforhold.

Priority Card: til gæster med handicap (alle med et officielt registreret handicap)
Easy Access Card: til gæster med midlertidige sygdomme

Hvis kortindehaveren ikke skal prøve forlystelsen, skal ledsagerne benytte standardkøen.

For flere oplysninger, se Tilgængelighedsguide til Disney Parks.

Obligatorisk dokumentation ved ansøgning om adgangskort

Priority Card: til gæster med handicap (alle med et officielt registreret handicap).

  • Franske statsborgere: invalidekort; handicappet persons prioritetskort; invalidekort til siddepladser i offentlig transport; krigsveterankort; europæisk invalideparkeringsskilt.
  • Statsborgere fra andre lande: invalidekort; europæisk invalideparkeringsskilt; anden officiel dokumentation fra landet, hvor personen er statsborger; krigsveterankort; lægeerklæring (originalt dokument) på enten fransk eller engelsk, der skal være udstedt inden for de seneste tre måneder samt være underskrevet og stemplet af lægen som bekræftelse på, at personen har et permanent handicap.
Easy Access Card: til gæster med midlertidige sygdomme og gravide.
  • Lægeerklæring (originalt dokument) på enten fransk eller engelsk, der skal være udstedt inden for de seneste tre måneder samt være underskrevet og stemplet af lægen som bekræftelse på, at personen har en midlertidig sygdom (f.eks. har en kropsdel i gips eller for nylig har gennemgået en operation) eller er gravid.

Vigtig information

Disse kort udstedes på baggrund af de oplysninger, du giver os. Det er afgørende, at disse oplysninger er korrekte, da de bruges til at bestemme eventuelle adgangsbegrænsninger og således har stor betydning for din og dine ledsageres sikkerhed. Disneyland Paris fraskriver sig ethvert ansvar, hvis du giver forkerte oplysninger ved ansøgning om et adgangskort.

Kortene er strengt personlige, og du kan blive bedt om at fremvise gyldig legitimation. Adgangskort tilhører Disneyland Paris og kan inddrages i tilfælde af misbrug. Hvis du, som kortindehaver, ikke skal prøve forlystelsen, skal dine ledsagere benytte standardkøen. Vi kan ikke garantere din berettigelse til et af disse kort.

Ledsagere

Højst 4 personer
Alle ledsagere skal være til stede, når kortet udstedes.

'GODT TIP' Gratis entrébillet til Disney Parks til én ledsager ved fremvisning af officiel dokumentation vedrørende gæstens handicap.

Butikker

Alle butikkerne i Disneyland Paris har gode adgangsforhold. Tøv ikke med at spørge en medarbejder, hvis du har brug for hjælp eller yderligere information. Nogle butikker i Disney-parkerne og i Disney Village har kasser med teleslynge såvel som tilpassede prøverum.

Restauranter

Spar tid på buffet-restauranter og restauranter med bordservering ved at reservere bord i forvejen. Ring: +33 1 60 30 40 50 (internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af netværket). Spørg venligst en medarbejder, hvis du har brug for hjælp. For at lette måltiderne under dit ophold har vi fremstillet en restaurantguide med al den nyttige information, du har brug for, især omkring fødevareallergier.

Gæster med særlige kostbehov (1MB, PDF)

Disney-hoteller

Af sikkerhedsgrunde anbefaler vi, at du informerer hotellets reception om dit hørehandicap straks ved ankomsten. En Disney-medarbejder vil være ansvarlig for at vise dig dit værelse, vise dig omkring på resten af Disney-hotellet, så du kan orientere dig, og give dig den yderligere information, du har brug for, så du får det bedst mulige ophold. Udstyr til hørehandicappede forefindes også. Det kan du bede om, når du bestiller værelse på et Disney-hotel, eller i receptionen ved ankomsten.

Yderligere oplysninger a11y.opensDialog

Service for gæster

  • Services for adgangsforhold

Hvor kan du finde information: Gæster med hørehandicap

a11y.beginsTooltip a11y.endsTooltip
  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes