Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Møder og professionelle arrangementer i Disneyland Paris

Disneyland Paris – det mest magiske sted til alle jeres virksomhedsevents!

Disneyland Paris – det mest magiske sted til alle jeres virksomhedsevents!

Vores team består af 150 engagerede medarbejdere, der er specialiserede inden for 20 forskellige områder (alt fra projektledelse til produktion og iscenesættelse). Dette kombineres med en fantastisk evne til at inddrage den legendariske historiefortælling, der er så indkapslet i Disneys DNA. Slutresultatet er spændende arrangementer, som vækker glæde og begejstring. Og hvor udfolder disse historier sig så? I vores mødelokaler, som teamet udsmykker med de flotteste projekterede billeder, i vores eventområder, der får en ordentlig omgang tryllestøv, og i vores parker, hvor teamet arrangerer exceptionelle events og unikke teambuilding-aktiviteter!

Vores mål: At bidrage til at skabe magi i jeres virksomhed

Kongresser, kurser, messer, teambuilding, gallamiddage, temaaftener ... Disneyland Paris danner den perfekte ramme om arrangementer af enhver art, og vi står klar til at tage imod alt fra 80 til 25.000 gæster.
Mulighederne er uendelige, og det betyder, at ethvert arrangement, som afholdes i Disneyland Paris, bliver en helt unik og uforglemmelig oplevelse.

Disneyland Paris, Europas største integrerede erhvervsturisme-resort

Disney Business Solutions er den afdeling, som er ansvarlig for erhvervsturisme og virksomhedsarrangementer i Disneyland Paris, Europas største integrerede MICE-destination. De sidste 25 år har vi hvert år afholdt 850 virksomhedsarrangementer inden for vores 19.300 m² store faciliteter (2 kongrescentre og 2 bygninger med høj kapacitet) samt vores 50 restauranter, 7 hoteller, 5.800 hotelværelser og 2 forlystelsesparker. Disneyland Paris har en praktisk beliggenhed i udkanten af Paris, med kort afstand til byens internationale lufthavne og på RER-, TGV- og Eurostar-togenes rutenet.

Kontakt os

For detaljer, kontakt vores Disney Business Solutions team:

Via e-mail på dlp.business@disney.com

Via telefon på +33 1 60 45 75 00

For yderligere information besøg: http://www.disneylandparis-business.com

Hvor kan du finde information: Møder og professionelle arrangementer i Disneyland Paris

a11y.beginsTooltip a11y.endsTooltip
  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes