Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Det stjernespækkede Disney Illuminations-show

Disneyland Park

Fantasyland

Gyldig adgangsbillet påkrævet

Aldersgruppe

Førskolebørn, Børn, Tweenagere, Teenagere, Voksne, Alle aldre

Varer cirka

20 minutter

Lad stjernestøvet omgive dig, når Mickey leverer en blændende præsentation af klassiske og nye Disney-fortællinger ved Torneroseslottet. Disney Illuminations kan opleves, når Disneyland Park lukker.

Et uforglemmeligt aftenshow

Oplev hvordan brystningsmure og tårne på fortryllende vis begynder at bevæge sig på Torneroseslottet, mens forbløffende specialeffekter bringer liv til Disneys magiske verden lige for øjnene af dig. Gør dig klar til at holde vejret, når festfyrværkeriet lyser nattehimlen op med en eksplosion af farver over Torneroseslottet. Ild og vand smelter sammen i en perfekt harmoni og giver en helt uventet sanseoplevelse. Laserstråler skærer sig igennem den tryllebindende tåge. Alt imens Mickey har en fest med at dirigere dig gennem imponerende projektioner af kendte Disney-eventyr - gamle som nye.

En fantastisk fejring af klassiske og nye Disney-fortællinger
Lad dig tryllebinde af de kendte Disney-historier med Mickey ved din side, der får himlen over Disneyland® Park til at funkle med et ganske særligt lys. Mærk spændingen, når Elsa præsenterer sin hvirvlende Frost sjov, genoplev et eventyr fra de gode gamle dage med den nye Skønheden og Udyret, brøl i kor sammen med Løvernes Konge og vær blandt de første, der får lov til at se Star Wars, Pirates of the Caribbean og Den lille havfrue i al deres pragt på Torneroseslottet.

Juridisk meddelelse

Shows, optog og begivenheder kan ændres, udsættes eller annulleres uden forudgående varsel, især i tilfælde af dårligt vejr.

Adgangsplan i Disney Parkerne

For flere oplysninger, se Tilgængelighedsguide.

  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes