Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Disney Stars on Parade

Disneyland Park

Disneyland Paris

Gyldig adgangsbillet påkrævet

Aldersgruppe

Førskolebørn, Børn, Tweenagere, Teenagere, Voksne, Alle aldre

Varer cirka

40 minutter

Yderligere oplysninger a11y.opensDialog

Interesser

Klassiske figurer, Disney-prinsesser, Mickey og Venner, Spænding & Eventyr

Tag børnene med Disneyland Park for at se denne stjernebesatte parade.

Med denne dagparade kommer der atter liv i parkens gader

Hver dag er paradedag* i Disneyland Park. Og i år kan du få en helt og fortryllende oplevelse med otte fabelagtige paradevogne, der gør Main Street U.S.A. til den mest levende gade i hele landet. Med denne fantastiske parade får du mulighed for at genopleve mange af Disneys fortællinger gennem farverige kostumer og magisk musik.
 
Otte verdener venter på vores gæster
Opdag otte verdener, der hver og én giver et tryllebindende skær over Main Street U.S.A.. Fra venskab og magi til eventyr og romantik, hvert element af en fortryllende Disney-fortælling paraderer forbi i sin fulde pragt. Små og store gæster vil opleve den ildspyende drages øredøvende entré og tænke på deres lykkeligste minder, når Peter Pan passerer forbi og hoppe af glæde ved synet af Woody og hans glade venner fra Toy Story. For ikke at glemme figurerne fra Løvernes Konge og Junglebogen, som synger og danser til optogets rytmer, Mickeys magiske verden, Disney-prinser og -prinsesser, en sjov snestorm fra Frost og en hel vidunderlig verden mere.

*Bemærk, at uforudsete omstændigheder som f.eks. dårligt vejr eller vigtigt vedligeholdelsesarbejde kan medføre ændringer i åbningstider, lukning af forlystelser og aflysning af parade uden forudgående varsel.

Know Before You Go

Sørg for at se showtider i programmet for Disneyland Park. Da showet er udendørs, kan det aflyses ved dårligt vejr. Bemærk, at showtiderne kan ændres.

Shows og optog i Disney-parkerne

Bemærk, at uforudsete omstændigheder som f.eks. dårligt vejr eller vigtigt vedligeholdelsesarbejde, ændringer i åbningstider, lukninger af seværdigheder og aflysning af optog kan finde sted uden forudgående varsel.

Adgangsplan i Disney Parkerne

For flere oplysninger, se Tilgængelighedsguide.

a11y.beginsTooltip a11y.endsTooltip
  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes