Lige nu ser du Dansk (DA) version af siden. Vælg sprog

Mickey og Tryllekunstneren

Walt Disney Studios Park

Toon Studio

Gyldig adgangsbillet påkrævet

Aldersgruppe

Førskolebørn, Børn, Tweenagere, Teenagere, Voksne, Alle aldre

Varer cirka

20 minutter

Yderligere oplysninger a11y.opensDialog

Interesser

Klassiske figurer, Mickey og Venner, Disney-prinsesser

Regler for gæster

  • Børn skal altid være under opsyn

Abracadabra og alakazam – lad dig rive med af Mickey og Tryllekunstneren - vores mageløst spændende show, der lyser op i Animagique Theater i Walt Disney Studios® Park. Vær klar til at gispe i perioden 2. februar til den 30. september 2019, når du følger Mickey i sin kamp for at blive en stor tryllekunstner. Højt oppe over hustagene vil du opleve mærkværdige antikviteter fra fjerne lande foran en trup af Disney-figurer, heriblandt Genie, Rafiki og Elsa, der fremtryller en kavalkade af utrolige illusioner. Det flot opsatte show med sang og dans indeholder alt, hvad ægte magi består af og levendegøres af et fantastisk sceneri og specialeffekter.

Oplev ægte magi, før den forsvinder for altid.

Lige foran øjnene på dig levendegøres utrolige illusioner med tryllebindende specialeffekter, når Genie, Rafiki, Elsa, Lumière og Den Gode Fe viser Mickey, at ægte magi ikke kender grænser, så længe du har tro, fantasi og kærlighed i hjertet. Med sang og dans fra Aladdin, Løvernes Konge, Frost med videre, får du her chancen for at udleve Disney-drømmen som aldrig før.

Mickey og Tryllekunstneren vil være tilbage fra den 18. marts 2017 til den 7. januar 2018 og igen fra den 31. marts til den 2. september 2018. Kontakt os venligst efter denne dato for flere oplysninger.

Endnu et prisvindende show!

Showet Micky og Tryllekunstneren vandt prisen '2016 IAAPA Brass Ring Award' for bedste teaterproduktion: Mere end 3 millioner besøgende årligt.

  • Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på
    701 20 212
  • Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rettigheder forbeholdes